Aslında fazla önemsemiyorum seyrek tüy gibi genital bölgemin dudaklarda kaldı sadece incelmiş durumda zaten. Tamamen pürüzsüz olmasına gerek var mı siz partnerinizde nasıl istersiniz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Alt kısımda bitmiyor zaten nemli kaldığı için. Üstte olmasın kafi beniöde öyle altları da tıraş makinesiyle kısalt jilet kullanma
Ağda kullansam olur mu
Lazere gidiyosan ağda yapma canım
Gitmiyosan altlara sadece yap
Bitmeyen yerleri ağdayla uyarabilirsin tekrar
Hmm lazer seansım bitti de işte paket almak istemiyorum yeniden. Ben memnunum ama işte sevgilimle falan bulusacagim o zaman en iyisi jiletleyim demi
Bende aynı durumdayım. Lazerim bitti ama halen var eskisi gibi değil tabi ama tek tük var yani. Bende ugüm gideceğim ama aynı yere değil. Ağdaya gidiyo gibi paket açtırmadan bölge başı yapan yerler var. Her gittiğinde veriyosun parasını. Bitmeyen yerlere o şekil devam edebilirsin. Bende öyle yapacağım. Jilet kullanma. Tıraş makinesi al onu kullan.
O kadarda önem vermez erkekler bence. Üst kısmı yoka yakın bitikse, altları da normalce kısalt. Bende kararmadan şiksyetçiyim ama ne yapsam yine kararır gibi kapalı alam çünkü
Valla aynı dertten muzdaripmişiz. Kararmam daha fazlaydı kabak lifi keseyle azalttım. Bide pigmentbio sensitive areas diye bı krem özellikle genital kararması için çok oneriliyo onu alıp kullanmayı düşünüyorum. Ben de güzellik merkezinin kremini söylenene göre düzenli bir şekilde kullandım fayda etmedi buna şans vermek istiyorum. Evde de maske bile yaptım tonlarca yani 😅 ama kesenin sonucunu vermiyor. Ve de pamuklu iç çamaşırı çok etki ediyor ya. Günlük ped de kararmaya sebep oluyor. Kumaş bez kullanıyorum akıntıya karşı. Bide ne kadar doğrudur bilmiyorum ama koyu iç çamaşırı kullanilmamaliymis. burada da değişikliğe gittim artık beyaz ve pembeden oluşuyor tüm külotlarim 🤭 Dediklerimi denersen ciddi değişim görürsün ben faydasını gördüm.
Kabak lifi hangisinden aldın normal mi yoksa markası var mı , krem alıp denersen bana da söyle bende alırım.
Pamuklu giyiyorum bende ama rengine dikkat etmedim
Benimde baya akıntım var sarı akıntım kadın doğuma gidicem ama korkuyorum. Ne kadar krem de kullansam geçmedi. Galiba cinsel yolla bulaştı
Herhangi bir kabak lifi olabilir ben hem tahriş etmesin hem de küçük bir bölge olduğundan kullanımı kolay olsun diye yüz için olanı almıştım. Ayrıca kadın doğuma da gittim sarı akıntı bende de oluyodu. Ama baktı ultrasonla da yumurtalıkların temiz dedi. İlaç da verdi ama işe yaramadı ben su icimini arttırdim etkisi oldu. Eğer çok aklına takiliyorsa hormon dengesizligi kist enfeksiyon ihtimaline karşı gidebilirsin ama korkmani gerektirecek bir şey yok
İlişki sırasında ağrın da oluyor muydu bende oluyo çünkğ baya
Bide aylardır geçmiyor
Artık kadere gitmeyeceksen cımbızla al mutlaka. Yok tekrar gideceksen jiletle de alabilirsin.
lazer sonrasi kalan tuyler icin agda yapsak cogalirmi acaba tekrar
Bende düşünüyorum ama utanıyorum napıcaz bilgilendirilmek istiyorumm
Kalanları jiletle alıyorum
Tekrar çıkıyor demi. Çıkışında bir farklılık oluyor mu
Çıkıyor evet ama pek fark yok kalınlığında falan
Anladım teşekkür ederimm
Rica ederiim
görmek lazım orayı
Tamamen pürüzsüz olursa güzel olur
görmek lazımdı
ağda yap knka :D
Dökülmesi lazim