Jiletle aldığım için 3 günde 1 almam gerekiyordu bu durumdan çok sıkıldım ama ağda da vuramıyordum çok ağrıyordu bu sefer kaliteli bir ağdayla can çekişerek de olsa alabildim kıllarım incelir mi? Çok zorlandım çünkü her defasında böyle olsun istemem
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Maalesef ki ben yapıyorum incelmiyor lazer çözüm...
Ya jiletle alınana göre biraz daha incelmez mi :/ veya alması kolaylaşmaz mı çok acıyor
Evet o kadar aşırı acıyor ki ağlıyorum bazen ama lazer çözüm bence
İncelendiğini görmedim ben
Anladım tesekkur ederim
Rica ederiim
Merhaba, ağda jilet gibi kalinlastirmaz ama oluşmuş kalın kokleri de inceltmez. En doğru yöntem epilasyon
Ya bir şey diyeceğim 19 yaşında kızsın jiletle uğraşacağına gitsen ya lazere
Ya üni 1. sınıfım üniversite okuduğum şehirde yaptırdım ilk 3 seansı diğerleri kaldı onlinea geçince ve tekrar kıl çıkmaya başladı 12 seanstı toplam
E tamam Normal kendi şehrine döndüğün yerden devam et hayatım ne olacak yani Zaten o geri kalan 9 şansın paraları çöpe gitmiştir üniversite okuduğun şehirde normal kendi şu an aile evinin olduğu şehirde devam ettirsene üniversiteye Döndüğün zaman sana yine lazım olacak zaten
Ya tamam da seanslar yine bölünecek eylülde tekrar okullar açılacka yine okuduğum şehire gitmem gerekecek şimdi başlasam sadece 4 seans yetişir kılların tamamen gitmesi için 12 seans lazım yoksa hepsi boşuna gider yarım bırakılmamalı ilerids düzenli bir hayatım olursa o zaman yaptırırım şu an durum buna müsait değil ama sağol yine de öneri için
İyi de normal şartlarda zaten şu an bir ilişkin yok mu ya da seviştiğin birlikte olduğunu kimse yok mu yani
Hayır ben evlilik öncesi sekse karşıyım ve istemiyorum ilişkim vs de yok önce kariyer :D
Sevisme yapiyon mu
Zaten kalınsa her gün ağda yapsan da incelmez. Ayrıca sık ağda yapman cildine zarar verir ve erken yaşta vajina derisi genleşir hatta sarkma bile olabilir
Abla kaç yaşındasın ve jiletle ne zamandır 3 güne sıklaştı
Jiletle 3 günde çıkıyor hemen ben kökleri bile hafif görünse rahatsız oluyorum ve 19 yasındayım
Çözüm bulabildin mi özelden konuşalım mı eğmdoeğksğe abla değilmişsin
Hayır
Ya uzatma eşdmleğe
Ağdayı oraya iyi yapmasını bildikten sonra emin ol acımıyor öyle. Bende ilk başta çok zorlanmıştım şimdi çok rahat alıyorum
Ve ekstra olarak evet tüyler inceliyor ve geç çıkmaya başlıyor
3 günde bir tıraş etmenizin sebebi nedir ki?
3 günde hemen çıkıyor kıllar çok küçük de olsa ve ben rahatsız oluyorum pürüzsüz temiz olsun istiyorum
Pürüzsüz ve temiz olsun istemek bir takıntı olsa gere. Temiz olmasını anlarım, kılsızlık inadı ise fıtrata aykırı. Dinimiz bir arpa tanesi boyunu geçmesin der. Yoksa o tüylenmenin tamamen ortadan kalkmasını zaten sağlardı rabbimiz. Olası bir çırıl çıplaklı halimiz de tüylerimiz örter, yine örtünmüş olurduk. Ve mesele sadece örtünmek değil. Mesele bölgenin haşere, böcek, karınca, bit, kene, pire gibi haşerelerden de korunmasıdır. Ve sıcak olmak. Bölgenin soğuğa karşı da bir örtü ile korunarak, sıcak tutulması da amaçlanır.
Maalesef kıl takıntım var bana çok pis geliyor özellikle de şu sıcak günlerde bunaltıyor lazere gitmiştim ama üniversiteler online olunca aile evine döndüm
Lazer çok sağlıklı mı sanıyorsunuz? Yanlış eller de ne kadar da riskli bir bilseniz. Sandığınız kadar da kıla tüye takılmıyoruz. Ama bu demek değildir ki pelik örecek kadar da olsun. Kıriter belli yarım santimi geçmeyecek gibi. Sürekli jiletlemek, ağdalamak, değişik yol ve metotlarla adeta kıla tüye savaş açmak çok yıpratıcı olacaktır.
Sizin takılıp takılmamanıza göre değil ki hijyen sonuçta ben hoşlanmıyorum ve kimseyle ilişkiye girmiyorum girmedim kendim dışında gören yok yani sağolun tavsiyeler için yine de
Bende diyorum ki normal değil yani. Sonrasın da çok çok daha fazla üzüleceksiniz. Cildiniz tahriş olacak, yara bereden kurtulamayacak, cilt kanseri bile olabileceksiniz. aşırı yani. Kaldı ki sadece ben görüyorum da diyorsunuz. Daha iyi işte. Mola verin, cildiniz toparlasın, kıllarınız yumuşacın, uyum sağlasın size...
Sürekli ağda yaparsan geç çıkmaya başlar.
Çok fena acıtıyor ama ya
Kökleri kalın olduğu için
sürekli ağda yaparsan azalır. jilet asla yapma
Zor canım ama alışırsın
İlk seferde incelmez zamanla
Ağda yapma bence. Bazı zararları var.
Başkasına aldır hemmenn biteerr
en iyisi iğne
tek seferde kökten
O nasıl oluyor
Detayını bilmiyorum. Sanırım saç ekimine benzer bir şekilde kılları alıyorlar. Tekrar çıkmıyor. Pamuk gibi
Lazere git
Kararma yapmasın