Güzellik & Bakım Sizce bu gömleğe hangi ruj uyumlu olur? Hamideyeliziz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar beyaz tenliyim. Sizce hangi ruj daha hoş olur? Fikirlerinizi almak istedim. Bordo mu? Turuncu mu? Pembe mi? Sizce bu gömleğe hangi ruj uyumlu olur? Cevapla Ruj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence üçü de uyar 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Üçü de uyar. Ama baştaki ruj diyorum, daha turuncu ve kahve arası bir şey yani 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Pembe bence saha iyi turuncu da olabilir senin kararın 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ben 1 2 dk gömlek nerede diye aradım sonra buldun 😂😂 0 0 Yorumla
yedi_ekim Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Biz ne yazarsak ne yazalım, sen her halükarda pembe ruju süreceksin! Niye soruyorsun ki? 0 0 Yorumla
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ortadakini kullanmalısın. Pembe çocuksu durur 0 1 Yorumla baymuscle +1 yıl Hangi oyun oynuyorsun Yorumla
KaplanBeyyy10 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ortadaki daha yakışır bence, bir de giyip rujla resim atsan da görsek 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Giysende görsek ona gore yazsak iyi olurdu gormeden bilemeyiz 0 0 Yorumla
Sertmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Ortadaki bende tabi dudakların inmemiş kalinmi bilemem 0 0 Yorumla
ooylesinebihesapp Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl pembe olan tam asko ruju siwoskjsiaksortadakinden baska adam gibi renk yok gibi. simli peach olan belki surulunce guzel durur bilmiyorum. bence ortadaki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence bordo da ay kız kendim psikopatım ya bir an üzerine sürüp mahvetmek için sordun sandim😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ortadaki renk iyi diğerleri tam bir fiyaskoAyrıca gömlek linki var mı varsa paylaşır misin 0 0 Yorumla
sümeyyeglr99 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ruja gerek yok bence , o gömlekten gözüken varken kimse bakmaz yüzüne 1 1 Yorumla yadsy +1 yıl haklısın. amaçlarını çözemıyrm. ver desen vermez. ama götü bası acık bunların enteresan yaratıklar Yorumla
simitayranvar Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kırmızı olurdu ama secenekler bunlarsa koyu kahverengi guzel 0 0 Yorumla
huysuzmehtap80 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Güzelim.. sana. her renk.. ruj. olur... ne. yaparsan... yakişir🤗 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bordo daha uyumlu olur. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 692 cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bence üçü de uyar
Üçü de uyar. Ama baştaki ruj diyorum, daha turuncu ve kahve arası bir şey yani
Pembe bence saha iyi turuncu da olabilir senin kararın
Ben 1 2 dk gömlek nerede diye aradım sonra buldun 😂😂
Biz ne yazarsak ne yazalım, sen her halükarda pembe ruju süreceksin! Niye soruyorsun ki?
Ortadakini kullanmalısın. Pembe çocuksu durur
Hangi oyun oynuyorsun
Ortadaki daha yakışır bence, bir de giyip rujla resim atsan da görsek
Giysende görsek ona gore yazsak iyi olurdu gormeden bilemeyiz
Ortadaki bende tabi dudakların inmemiş kalinmi bilemem
pembe olan tam asko ruju siwoskjsiaks
ortadakinden baska adam gibi renk yok gibi. simli peach olan belki surulunce guzel durur bilmiyorum. bence ortadaki
Bence bordo da ay kız kendim psikopatım ya bir an üzerine sürüp mahvetmek için sordun sandim😅
Ortadaki renk iyi diğerleri tam bir fiyasko
Ayrıca gömlek linki var mı varsa paylaşır misin
Ruja gerek yok bence , o gömlekten gözüken varken kimse bakmaz yüzüne
haklısın. amaçlarını çözemıyrm. ver desen vermez. ama götü bası acık bunların enteresan yaratıklar
Kırmızı olurdu ama secenekler bunlarsa koyu kahverengi guzel
Güzelim.. sana. her renk.. ruj. olur... ne. yaparsan... yakişir🤗
Ruja gerek yok gibi görünüyor
Bordo daha uyumlu olur.
kırmızı daha iyi bence yoksa ortadaki
Pembe hariç ikisi de olur
Soldaki beyaz tene gider
Sanki bebek gömleği gibi geldi bana
Yeminle ben gömleği iç çamaşırı sandın
Ortada ki diyorum 👍🏽
Pembe ruj bence xnm
Önce gömleğe ruj sürmen lazım ki anlayabilelim.
Ücüde olabilir
Pembe olan hariç hepsi uyumlu
Pembe
Bordo bence iyi olur
ortadakinin üstüne şeffaf gloss💄🩷
Şeftali tonlari
Ruj sürme bence daha iyi olur
Bordo tatlım
Pembe
Ortadaki
Bordo
Şeftali tonları🍑