Güzellik & Bakım Sizce bu parlak ruju almalı mıyım 💋? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ruj bu: 414 no soğuk kahve tonluParlak ve günlük bir şey istiyorum 🙄 ne önerirsiniz? Yapış yapış olmayan ve parlak Güncellemeler+1 yıl https://www.hizliresim.com/jhttak7Bu tonu nasıl Güncellemeler+1 yıl Aldım, bol bol sürerim artık :d herkese teşekkürler Sizce bu parlak ruju almalı mıyım 💋? Cevapla Ruj Soruları Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Al, doğal ve güzel duruyor. Güncellemeye attığın da doğal ve iyi ama o baya bi sade yani. Ama belirgin bi göz makyajı ile o da güzel olur. 1 0 Yorumla
yedi_ekim Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hayır, kesinlikle almamalısın. Çok zevksiz! Çok kötü! 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 919 cevap paylaştı. Güzel gorunuyor öpünce bulaşmıyorsa sorun yok 1 0 Yorumla
Behcet123 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Al yakışmış ayrıca farklo farklı kullanirsin fazla olunca nolucak ki 1 0 Yorumla
anamisiktnhayat Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl maybelline new york lifter gloss 005 harika bi sey eger acık tenliysen bal gibi.. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi o reef mi? Bembeyaz tenliyim, ikinci düşündüğüm maybellineydi Yorumla anamisiktnhayat +1 yıl evet canım o gerçekten çok iyi kiko falan boşa para Yorumla anamisiktnhayat +1 yıl 005 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sana koyu tonlar daha çok gider saçlarda koyu zaten 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl arla yok arası Yorumla
Nananay77 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Parlak rujlari oldum olası sevmem. Sanki yağlı bişey yemiş ve ağzını silmemiş gibi duruyor bence. Tabi nadiren de olsa yakışanlar var onlara bisey diyemem 1 0 Yorumla
yalnızbey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Alt dudağında botoks mu var? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla yalnızbey06 +1 yıl Güzel görünüyo Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel ama ne bilim pekte karar veremedim 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seni bir yerden birine benzetiyorum ama neyse 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Kime belki o kişiyimdir :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adının içinde "i" harfi var mı? :d Bu çene ve dudakları nerde görsem bilirim... Yorumla Soran +1 yıl Yok yanlış kişi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Memleketin içinde "O" harfi var mı? Bunu söyler misin ya sen kesin osunda neyse 😬😊 Yorumla Soran +1 yıl yok yurtdışında yaşıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl **yok yurtdışında yaşıyorumNe güzel..🙂Bu arada dudak ve çene yapın çok muntazam şekilli şükülllü:)) Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederimmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 🍀🌺😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışabilir miyiz 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rujla Boyanmış Doğal Dudakların Sahibi Nerdesin🌺☺️ Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. al bence güzel durmuş 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bu rujlar dolgun dudaklı olanlara çok yakışıyor. 1 0 Yorumla
frksarac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 74% +1 yıl Ruj un önemi yok dudakların çok güzel 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Güzel bir ruj hanımefendi 1 0 Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çoğu makyaja uygun bir gloss, alabilirsin. 1 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bence bunun mati sende cok guzel duururn☺️ 1 1 Yorumla Uluocakerem +1 yıl Sana yakisiyor neden ugrasiyorsun kendini begendirmek icin :) Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aldın gitti bile 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 531 cevap paylaştı. Kırmızısı varsa onu al bence 1 2 Yorumla kalbisükûn +1 yıl Beyfendiye katılıyorum shshs Yorumla Asil-Bey +1 yıl @kalbisükûn Teşekkür ederim hanımefendi :) Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Öpebilirsek al jfxh 1 1 Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl O tonu da öpebilirsek cok guzel cjjj Yorumla
Srkn5592 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kesinlikle almalısın al hemen bitmesin 🌼🌼😅 1 5 Yorumla Srkn5592 +1 yıl Üstüne başka renk giyipte atabilir misin belki giydiğin renkten dolayı olabilir ama güzel durmuş farklı bir renkle o ruju görmek isterim Yorumla Srkn5592 +1 yıl İkiside çok güzel çünkü sen güzelsin dudakların güzel ama siyahla yani üstün siyah olursa efsane duruyor çok doğal ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Denerim Yorumla Srkn5592 +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla Srkn5592 +1 yıl Rica ederim paylaş bakalım resmini nasıl durmuş :) Yorumla
SporSevdalısııı Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Öpesim geldi Yakışmış al 1 15 Yorumla SporSevdalısııı +1 yıl Olmamış nayn Yorumla Soran +1 yıl nedeeeen Yorumla SporSevdalısııı +1 yıl Uymamış 😃 Yorumla Soran +1 yıl hangisi Yorumla SporSevdalısııı +1 yıl Son attığın Yorumla Soran +1 yıl İlkini alayım o zaman Yorumla SporSevdalısııı +1 yıl Al güzel bana güven Yorumla Soran +1 yıl Tamam alacağım :d Yorumla SporSevdalısııı +1 yıl Al Djdjf beybi Yorumla SporSevdalısııı +1 yıl Sevgilin şanslı olcak djdjd Yorumla SporSevdalısııı +1 yıl Güle güle sür 😄 Yorumla Soran +1 yıl O kadar bilemem djfj Yorumla SporSevdalısııı +1 yıl Bil ben söylüyorsam iyi olanı överim😄 Yorumla Soran +1 yıl iyi olduğumu önceden söylemiştin zaten jdh teşekkür yinee Yorumla SporSevdalısııı +1 yıl Dödkf rica ederim balım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızların hepsi güzel demiş ben olsam almam 1 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem kızlar böyle konularda yanlış yöndendire biliyor bence * güzel degl renk olarak parlak renkler güzel durmuyor Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aman Allahım;hem de, hemen 1 0 Yorumla
Konuşmaaw Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Güzel de bu kalıcı olmaz ki gloss sonuçta 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı. Yakışmış dudaklarına 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Yani biraz gereksiz 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 903 cevap paylaştı. Japonmusun 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hoş.. 1 0 Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Al.. 1 1 Yorumla By_Zenci +1 yıl Aaa o da güzel Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet güzelmiş. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence çok iyi durmuş 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Almisin 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. güzel düşünme bile 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Al, doğal ve güzel duruyor. Güncellemeye attığın da doğal ve iyi ama o baya bi sade yani. Ama belirgin bi göz makyajı ile o da güzel olur.
Hayır, kesinlikle almamalısın. Çok zevksiz! Çok kötü!
Güzel gorunuyor öpünce bulaşmıyorsa sorun yok
Al yakışmış ayrıca farklo farklı kullanirsin fazla olunca nolucak ki
maybelline new york lifter gloss 005 harika bi sey eger acık tenliysen bal gibi..
Hangisi o reef mi? Bembeyaz tenliyim, ikinci düşündüğüm maybellineydi
evet canım o gerçekten çok iyi kiko falan boşa para
005
sana koyu tonlar daha çok gider saçlarda koyu zaten
arla yok arası
Parlak rujlari oldum olası sevmem. Sanki yağlı bişey yemiş ve ağzını silmemiş gibi duruyor bence. Tabi nadiren de olsa yakışanlar var onlara bisey diyemem
Alt dudağında botoks mu var?
Yok
Güzel görünüyo
Güzel ama ne bilim pekte karar veremedim
Seni bir yerden birine benzetiyorum ama neyse
Kime belki o kişiyimdir :d
Adının içinde "i" harfi var mı? :d
Bu çene ve dudakları nerde görsem bilirim...
Yok yanlış kişi 😅
Peki Memleketin içinde
"O" harfi var mı? Bunu söyler misin ya sen kesin osunda neyse 😬😊
yok yurtdışında yaşıyorum
**yok yurtdışında yaşıyorum
Ne güzel..🙂
Bu arada dudak ve çene yapın çok muntazam şekilli şükülllü:))
teşekkür ederimmmm
Rica ederim 🍀🌺😊
Tanışabilir miyiz 🙂
Rujla Boyanmış Doğal Dudakların Sahibi
Nerdesin🌺☺️
al bence güzel durmuş
Geleceğimden bile parlak
Birincisi daha güzel dudaklarinda güzel görünüyor
Bence güzel bir tonu var
Bu rujlar dolgun dudaklı olanlara çok yakışıyor.
Ruj un önemi yok dudakların çok güzel
Güzel bir ruj hanımefendi
Çoğu makyaja uygun bir gloss, alabilirsin.
Kız çok yakın cekmissn ham yapmasinlar
I’m cold makyajı yap bence yakışır
Bence bunun mati sende cok guzel duururn☺️
Sana yakisiyor neden ugrasiyorsun kendini begendirmek icin :)
Aldın gitti bile
Kırmızısı varsa onu al bence
Beyfendiye katılıyorum shshs
@kalbisükûn Teşekkür ederim hanımefendi :)
Güzel duruyor alabilirsin
Orjinalle kıyasla iyiyse al
Çok seksi duruyor bence güzel
Öpebilirsek al jfxh
O tonu da öpebilirsek cok guzel cjjj
Kesinlikle almalısın al hemen bitmesin 🌼🌼😅
Üstüne başka renk giyipte atabilir misin belki giydiğin renkten dolayı olabilir ama güzel durmuş farklı bir renkle o ruju görmek isterim
İkiside çok güzel çünkü sen güzelsin dudakların güzel ama siyahla yani üstün siyah olursa efsane duruyor çok doğal ☺️
Denerim
Teşekkürler 🙏
Rica ederim paylaş bakalım resmini nasıl durmuş :)
Öpesim geldi
Yakışmış al
Olmamış nayn
nedeeeen
Uymamış 😃
hangisi
Son attığın
İlkini alayım o zaman
Al güzel bana güven
Tamam alacağım :d
Al Djdjf beybi
Sevgilin şanslı olcak djdjd
Güle güle sür 😄
O kadar bilemem djfj
Bil ben söylüyorsam iyi olanı överim😄
iyi olduğumu önceden söylemiştin zaten jdh teşekkür yinee
Dödkf rica ederim balım
Kızların hepsi güzel demiş ben olsam almam
neden
Bilmem kızlar böyle konularda yanlış yöndendire biliyor bence * güzel degl renk olarak parlak renkler güzel durmuyor
Aman Allahım;
hem de, hemen
Bozan ben olsam al derdim😘
Güzel de bu kalıcı olmaz ki gloss sonuçta
Çok güzelmiş la
Görseldeki sen misin 😊
Yakışmış dudaklarına
Güzel bence alınır
Yani biraz gereksiz
Bu hoş evet
Gayet tatlış bir renk alabilirsin:)
bence güzel