Saçımı genelde topluyorum ancak bi yere gidicegim zaman saliyorum şekillendiriyorum falan ama topladigimda böyle oluyor napmam gerek özellikle uyurken topluyorum çünkü salık yaptığımda ertesi gün saçım sönmüş duruyor
Evet kullanıyorum teşekkür ederim ama şu kiskacli büyük tokalarla topluyorum ama açınca üstler kıvrık uçlar düz duruyo saçma sapan bişey oluyo işte anlamıyorum
Kullanıyorum zaten bu düzleştirmedigim hali yani bakimda yapıyorum nerdeyse bi sürü bakım ürünümde var kullanıyorum ama böyle düzleştirmedigimde bile toplu düzenli gözükmüyor işte canımı sıkıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence güzel kanka salaş dursun böyle iyi, sempatiklik katmış size 👏
islak mi topluyiruns
Hayır kuru ıslak topladigimdada oluyor
himm neyse tamam gizlisn merak ettim
Saç tellerin çok ince olduğu için kırılıyor galiba
Uçlarını daha yeni aldım yaa kırık değil
Fotoda kırık duruyor 🤔
Kırık değil uçlardan yeni aldım elektrikli durduğu için öyle geliyodur belki
Hmm olabilir. Onun dışında saç kremi kullanmanı tavsiye ederim
Evet kullanıyorum teşekkür ederim ama şu kiskacli büyük tokalarla topluyorum ama açınca üstler kıvrık uçlar düz duruyo saçma sapan bişey oluyo işte anlamıyorum
Sonra düzeltmesi zor oluyor mu
Çok değil düzleştirmem ya da fön cekmem gerekiyor
O zaman sıkma bence canını kolay şekil alıyorsa ve saçın zarar görmüyorsa problem yok
Yikaman gerek
Yeni yıkadım daha bi kaç gün oldu.
Krem kullan
Farkli resimler varsa atarsan yaardimci olurum
Örgü yap kurtul 😂
O daha kötü oluyo saçma bi şey oluyor açınca ddcxvfbv
O zaman altın makas göreve 😂
Düzleştirici kullan
Kullanıyorum zaten bu düzleştirmedigim hali yani bakimda yapıyorum nerdeyse bi sürü bakım ürünümde var kullanıyorum ama böyle düzleştirmedigimde bile toplu düzenli gözükmüyor işte canımı sıkıyor
Kıvırcık olabilir saçın
Kıvırcık değil çok önceden dalgalıydı ama şu an dalgalı düz arası bişey genellikle düz
Dalgalıysa olabilir
Evet ama çok saçma uçlar düz ortalar kıvrık oluyor sfdvfb
Yüzün güzelse fazla önemseme
Yani evet fena değil
O zaman boş ver Bee ne takıyorsun
Saçım bakımsız dursun istemiyorum bakımlı olmasını istiyorum çünkü ben elimden geldiğince bakımlı olmaya çalışıyorum süse püse makyaja önem veririm
Bende kedime bakım yapıyorum atim mi size Xp az ama
Kısa mı sacın
Evet
Az uzat bence
Uzamiyor boyu ideal ayrıca omzumun biraz alti senelerdir bu boyda
Yasın kaç ki daha😂
23.