Güzellik & Bakım İstanbul'da bana bu saçı mükemmel şekilde yapacak bir kuaför biliyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu saçı aşırı istiyorum ama her kuaföre gidilmez diye düşünüyorum bildiğiniz çok iyi. İş çıkaracak kuaför biliyor musunuz? İstanbul'da bana bu saçı mükemmel şekilde yapacak bir kuaför biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence bulunduğunuz yerler ebakın kadı köyde vardır güzel kuaför 0 0 Yorumla
Wksıssısoek Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Bu saçı yapabilmen için kafa yapının saçının kimyasının güzel olması lazım. Yabancıların saçları hep böyle zaten 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Esenyurta gel 😂😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence bulunduğunuz yerler ebakın kadı köyde vardır güzel kuaför
Bu saçı yapabilmen için kafa yapının saçının kimyasının güzel olması lazım. Yabancıların saçları hep böyle zaten
Esenyurta gel 😂😅
San Kuaför
Hayır