Güncellemeler
+1 yıl
Uzayamam 16 yaşından beri uzamıyorum benim sakal falanda erken çıktı omzumun altında olan çocuk 192 ya ben şeyi merak ediyorum tamam topuklı giyince uzun olsun nolcak ben çok takılmam kız arkadaşımda giymez heralde her gün
Bilinmeyen563 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
186,187,188,189 bence iyi 190 bana fazla uzun geliyor (yanlis anlasilmasin 173boyundayim 180 altı erkekleri erkeklikten saymayanlardan degilim aksine kiniyorum onları)
180-181 nasıl sence benim boy valla 185 olmak isterdim olmuyo napiyim genetik 20 yaşındayım
uyku duzeni cok onemli. valla ben liseliyim 172-173 falanım bana uzun boylular farklı ve cekici geliyor yani kısa degilsin ama 162 163 kızlar seni cekici bulabilir mesela ben de 187 188 cekici buluyorum
Ben 165-170 çekici buluyomda onlar beni bulmuyo dkkkdkdk ya bi kızdan hoşlanıyorum konuşmaya çekiniyorum boyu 165
Valla annem 171 babam 175 olunca uyku düzeni falan önemli olmuyo bizde 180 de kaldık
185 olurmussun aslında ya dayım 170 yengem 170 erkek kuzenim 189 190 falan annem 168 babam 178 13 yasındakı erkek kardesim 175 mesela benim bence sen uyku duzenınden kaybetmissin ya da beslenmekten
Neyse olamadım genetiğimi değiştiremem demi biliyorum 190 arkadaşım var kızlar peşinden koşuyor kaslı falan benim boyum normal tipim normal kilom normal 🥲
165 mi 163 mu 165 se hadi iyi ama 163 ise onlar kendini cok uzun buluyorlar kendilerine uzun erkekleri layık goruyorlar da kızın kompleksi vardir ya cekinme en azından yapmıs olursun unutursun
163 falanda olabilir kızda mdkdkd bilmiyorum valla 181 im ben 180 diyom 181 ne Allah aşkına kdkdk
kompleks vardir ama ben bi konus derim
Annem 170 falan uzunsun diyo aramızda 10 cm var diyo
Kızın takip ettiği adamlar kaslı uzun boylu adamlar tamam kasa bişi dememde boy genetik yani napiyim
annen topuklu giyince saclarla birlikte senin kadar oluyordur ama
Ondan aşağılık kompleksi başladı
Evet oluyor ama topuklu hergün giymez yani heralde kız arkadaşım benim sevdiğim kız maks 165
Kız arksdaşım değil hoşlandığım kız diyecektim Allah söyletti kdkdkd
mesela ben topuklu giysem 9cm diyelim 182 falan olurum zaten kadınların bacak boyu erkeklerinkinden daha uzun oldugu icin aralarında 10 cm olan ciftler aralarında 5cm,5cm fark olan ciftler aynı boyda gibi duruyor. yani kısaca kız topuklu giydi diyelim seni gecmemeli 5cm kalmalı hem gorunus icin hem de senin komplekslere girmemen icin daha ergenlikten cıkmamissin uzayabilirsin
buna bakma sen kızla konusmaya git direkt bu arada erkekler de kızları ailesine kadar stalklıyor mu
Uzayamam 16 yaşından beri uzamıyorum benim sakal falanda erken çıktı omzumun altında olan çocuk 192 ya ben şeyi merak ediyorum tamam topuklı giyince uzun olsun nolcak ben çok takılmam kız arkadaşımda giymez heralde her gün
Bana mesaj atsana burdan konuşmayalım çok doldu burası sana atamıyorum takip etmen gerekiyo galiba bende sana bişi sorucam kızın halinden kız anlar diye
180 veya 185 güzel bence.
Valla gençler çok uzun ben 180 im kendimi kısa hissediyorum genelde kızlar 185 falan beğeniyor.