Fazla kas erkeği itici mi gösterir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Fazla kas erkeği itici mi gösterir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Merhaba. Benim için itici olur açıkçası. Genel olarak sporla çok içli dışlı olan erkeklerin çoğu kısmı kadınları etkilemek için vücut yapıyor. İtici. 😒
erkek dediğin kaslı olur. Yok ben kaslı sevmem diyenler de ulaşamayacağına mundar diyor ve muhtemelen başkalarının ilgisini çeker diye kıskanıyor. Bu tarz kızlar yüzünden bazı erkekler sporu bırakıyor kafayı yiyorum. Erkeğin kaslısı makbuldür. teşekkürler iyi günler. We Go Jim💪🏿
Hayır göstermez ama ben erkek olsam mesela hafif kaslı yapardım hani aşırı kaslı olmak istemezdim bilmiyorum belki erkeklik iç güdüsüne göre değişir ama böyle düşündüm şu an
Evet katılıyorum, kas severim hatta istediğim bir şeydir ama fazlası da benim midemi bulandırıyor.
Rica ederim
Cevap
10Cevap
Evet fazla kas itici gösterir. bu yüzden de ben aşır kaslı olmak yerine daha çok fit olmak isterdim.
Erkekler Kadınları bir seks objesi olarak görmeyi bıraktıkları zaman emin olun dünya daha güzel olur
Fazlası evet ama ben genelde severim hafif ya da fazlaya yakın:)
Fazlası evet ama hafif olani var ya ilah mi silah mı belli degil👉💥
Öyledirler😅
Evet fazlasıyla hele gövde gösterisi yaparak çekip buraya atıp altınada nasılım diye yazmiyorlar mi aşırı itici geliyor bana nefret ediyorum
Evet. Her şeyin fazlası zarar. Abartmanın alemi yok. Biraz kaslı, fit olsa yeterli. Yürüyen kas gibi de gezmesin haspa₥
Ah, görseldeki değil lakin dövmeler olmasaymış fevkalade güzel olurmuş, yapay olan kaslar itici geliyor bana , bazıları aşırıya kaçıyor
Yok ne iticisi maşallah maşallah ne güzel bi yavrudur bu aslan parçası taş fırın biscolata erkeği mübarek. Bu sefer link vermezsen küserim
Bu adamınki gibiyse gayet iyi. Ama Chris bumstead veya Ronnie Coleman gibi yarışmacılar gibiyse evet o biraz fazla.
BendeTam aksini yapar.. :P :D
Biraz. Kas olmalı ancak çok değil. Çekici olduğunu düşünüyorum.
fotodakı ıyıde onun br tık ustu ıtıcı bence profesyonel body sporuyla ılgılenmıyorsa.
Hiç de fena durmuyor. Hayır itici yapmaz, bu kadar kaslı bir sevgilim hiç olmadı.
Açıkçası benim için abartılısı çok itici oluyor
Bir nick bateman vs kevin lütolf fiziği değilse itici evet
Evet, örneğin Henry Cahill. Adam süperman olmak icin şişirilmiş balona döndü.
Gorseldeki ideal. Larry wheels colin weng i örnek gostermeliydin..
Çok fazla kas iyi değil bence çok itici geliyor
Boyle kasli bi adam yanimdan gecse bikac saniye bakakalirim herhalde. Ben kas seviyorum yaaa
Erkek olarak diyorum o ne öyle canga çikolata gibi dozunda olmalı
evet helede bodyciler. her yeri yumru yumru.
Buda taş mübarek insanı eritir sjshdg
Herseyin fazlası çirkin olur.
Herşeyin fazlası zarar ya. Evet itici
Evet hsr şey ayarında güzel
Her şeyin aşırısı kötüdür bu da öyle
her şeyin fazlası zarar.
Biraz sohbet edince içi boşsa evet iticidir
Bence itici sıkı olsun yeterli
Evet. Ayarında olması gerekiyor
Fazla kas kesinlikle itici gösteriyor. Balon gibi
Yok güzel bence. Sadece çok fazlaysa belki
Her şeyin fazlası zarar
Merhaba. Benim için itici olur açıkçası.
Fazlası göstermez
Aşırısı gösterir
Bayır domuzu gibi olmaya gerek yok
Evet itici duruyor. Aşırı olan her şey zarar.
Benim için öyle.
Çok fazla olan itici duruyor
Aşırı kas gösterir
Bu arada gada ne?
Evet biraz olsa yeterli
Asırı olursa evet ams onun dısında gayet güzel
Hiç sevme itici
Hayır
Evet.
Evet
Evet
Evet