Güzellik & Bakım En iyi göz rengi hangisi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mavi göz Yeşil göz Kahverengi göz Siyah göz Gri göz Ela göz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En iyi göz rengi hangisi sizce? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bu sorunun cevabı kahverengidir açık ya da koyu fark etmez herkes kahverengi gözler de bir şeyler bırakır çünkü jdjdjdj 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rengi hiç önemli değil ki önemli olan sağlıklı olmasıdır , gönlümün sevmediğini gözüm neylesin 😂 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Her göz renginin kendine göre güzelliği var ama benim yeşil ve mavi göze karşı aşırı zaafım var. :) 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. Yeşil gözü oldum olası sevmedimMavi gözü İskandinav erkeklerine çok yakıştırıyorumAma benim favorim kahve siyah karışımı 0 0 Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Estetik olarak mavi, derinlik olarak koyu kahverengi-siyah. 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Gri göz kesinlikle. Gri gözlü bir insan evladı var mıdır? 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl En iyi göz rengi gören gözlerdir gözler görmeyince kırmızı bile olsa neye yarar ki 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Kahverengi iyi işte standart 0 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. Benm gözlerim ela 0 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. yeşil 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı. Koyu kahverengi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu sorunun cevabı kahverengidir açık ya da koyu fark etmez herkes kahverengi gözler de bir şeyler bırakır çünkü jdjdjdj
Rengi hiç önemli değil ki önemli olan sağlıklı olmasıdır , gönlümün sevmediğini gözüm neylesin 😂
Her göz renginin kendine göre güzelliği var ama benim yeşil ve mavi göze karşı aşırı zaafım var. :)
Yeşil gözü oldum olası sevmedim
Mavi gözü İskandinav erkeklerine çok yakıştırıyorum
Ama benim favorim kahve siyah karışımı
Estetik olarak mavi, derinlik olarak koyu kahverengi-siyah.
Gri göz kesinlikle. Gri gözlü bir insan evladı var mıdır?
En iyi göz rengi gören gözlerdir gözler görmeyince kırmızı bile olsa neye yarar ki
Kahverengi iyi işte standart
Benm gözlerim ela
Yeşil
mavi göz
Siyah
Benimki ela ben seviyorum göz rengimi
yeşil
Ela göz
Yeşill ve ela 💚
Kahverengi ve yeşil.
Kırmızı! :P
Yeşil