Kızlar
beyazlatma krem kullanan etkisini gören varsa bna öneri de bulunsun, karartılardan kurtulmak istiyorumm evde kür tarifleri var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum
beyazlatma krem kullanan etkisini gören varsa bna öneri de bulunsun, karartılardan kurtulmak istiyorumm evde kür tarifleri var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Merhaba.
Öyle kremler kullanmadım fakat batık ve kararmalar için limon suyu, tuz ve karbonatlı karışım ile haftada iki kez 5 dakika olucak şekilde kararma olan bölgeye masaj yapın. Bir ay deneyin kararnalar azalacaktır ve epilasyon ya da ağdaya devam edin. Jilet kullanıyorsanız bırakın.
Baltonik intim yikama jeli. Diz kapagi dirsek gibi bolgelerde cok ise yariyor. Vajina da da bir yere kadar ise yariyor vajinan ten rengin gibi olur pembe tarzi bir sey olmasini bekleme yani ten rengin o kadar beyaz degilse.
Tenim beyaz gögüs Uçum bile pembe normal de ama vajenle benim vücut alakası yok bu jel işe yarar mı
Ya diger bolgelerimde benim işime yaradi tenim bembeyaz cunku bazi bolgelerde hafif kararma vardi onlari halletti. Ama vajinaya denemedim gerek olmadigi icin. Fakat yorumlarda kullananlar baya etkili oldugunu soyluyordu bir arastir istersen
Çok teşekkür ederim