Genel olarak kıza dövme yaptırdıysa her yerinde olabilir ben sorun yapmazdım. çünkü ben de dövmeleri seviyorum. kendi kararı kendi bedeni sonuçta. benden sonra olsaydı konuşurduk ama benden önce ise dediğim gibi beni ilgilendirmez önce ki hayatı..
Poposuna tam bir şaplak atacağım sırada orada bir göz kırpan kadın yüzü görürsem.. tam ensesini öpecekken ordan bir yılan dövmesi çıkarsa.. bilek güreşi yaparken üstünü sivadiginda pazusunda küfürlü bir dövme gördüğüm an.. bitmiştir olay..
Günümüz genç kızları neredeyse tam tersini düşünüyor. Lisede görev yapınca çok karşılaşıyorum. Sence neden? Ya da bir kadın gözüyle bunu yorumlar mısın?
@Kriminal_Kalp_2 neden ön yargı olduğunu siz daha iyi bilirsiniz.. Lütfen ısrarla takip isteği atıp durmayın.. Bütün yorumlarıma da beğeni yapmak zorunda değilsiniz.. Bir eğitimciye yakışmayacak şeyler bunlar..
Senin ki de az saygısızlık değil de bakma. Her fırsatta böyle iğneleme hevesi taşıyan birine bu fırsatı vermem de benim kendime saygısızlığım ama o doğru.
@Kriminal_Kalp_2 beni tanıyanlar nasıl bir insan olduğumu gayet iyi bilir.. Size böyle davranıyorsam elbet bir sebebi var.. Saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum..