Dün cildimi iğneler yardımıyla gözenek açtırdım sonrasında kolejen ile gözenekleri doldurdum. Daha sonra kalıcı fondöten uyguladım. Güzellik merkezindeki kadına sormayı unuttum nelere dikkat etmeliyim.

Dün cildimi iğneler yardımıyla gözenek açtırdım sonrasında kolejen ile gözenekleri doldurdum. Daha sonra kalıcı fondöten uyguladım. Güzellik merkezindeki kadına sormayı unuttum nelere dikkat etmeliyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İşlemden sonra cildiniz hassas hale gelebilir, bu nedenle güneşe maruz kalmaktan kaçınmalısınız. Güneş kremi kullanarak cildinizi koruyun.
Makyaj yapmayın: İşlemden sonra cildiniz hassas olacağından makyaj yapmaktan kaçının. En az birkaç saat cildinizi dinlendirin. İşlem sonrasında cildinize dokunmadan önce ellerinizi mutlaka temizleyin. Yüzünüzü sabunlu su veya uygun bir temizleyici ile temizleyin ve pamuklu bir havluyla kurulayın. İşlem sonrasında bol miktarda su tüketin. Su cildinizi nemli tutar ve iyileşme sürecini hızlandırır. İşlemden sonra cildiniz hassas olabilir. Tahriş etmekten kaçının ve cildinize zarar verebilecek şeylerden kaçının. İşlem sonrasında cilt bakım ürünlerinizi özenle seçin. Cildinizi nemlendirmek ve iyileşme sürecini hızlandırmak için uygun ürünleri kullanın.
Bb glow dan memnun kaldın mk? Nerede yaptırdın
Knk hangisi yeni hali
Acaba 😅
Esmer olan iyi diğeri kötü
Yalnız ben esmer değilim aksine beyaz tenliyim ışık ve telefon kaynaklı esmer çıkmış
Tamam işte o esmer olan iyi