Selam. Ben de bu durumdan rahatsizdim en son konuştuklarımızda sen de aynı şekilde geç cevap verdiğin icin ki aktiftin ben de kırıldım ve de üzüldüm ondan böyle davrandım. İletişim kuramıyoruz. 🤷🏻♀️ Ben seninle konuşmak istiyordum ama yani iletisimde kopukluk oluyor. Açık konuşmak gerekirse ben seni ilk tanıdığım zaman senden hoşlanıyordum dolayısıyla seninle konuşmak, tanımak istiyordum ama karşılıklı olarak bir iletişim kopukluğu oluyor. Ve bu durum cok yorucu. Kendine iyi bak, insallah hayatinda her sey istedigin gibi olur🙏🏻🙏🏻☺️
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi ama kesin konuyu kapatmamissin gibi. Çok net değil. Karşıdan cevap bekler gibi
Bir sey dicem hani genelde erkekler avcidir hislerinizi soylemeyin derler ya ben simdi bunu yaparak iliski ihtimalini yok mu ettim yolladim o an bir hirsla ama su an cok pismanim
Ilk o bulusma teklif etti ama his soyleyen benim cok cok utandim
Ya takma kafana abim yaa. Yapmadığın için pişman olacağına yaptığın için pişman ol. Başkaları da gelir gider hayat böyledir
Tamam da yani yanlis bir hareket mi oldu
Olmadı tavrını gösterdin kabul ederse böyle devam eder. Etmez ise boş ver gitsin yoluna. Değmeyene fazla değer senin ömründen gider
Boyle Sözlüklerde falan okudum erkege soylediyseniz kesin bitmistir olmaz boyle seyler yazilmis cok kotu oldum
Öyle bişi yok. Eğer birşeyler olsun istiyor ise savaşır istemiyorsa bırakır. boş ver yaa kendini üzme abim artık. Hayatına bak
Dimi sonucta oluyorum bitiyorum demedi bana da ilk o yazdi bulusma teklif etti benim mesajim oyle rahatsiz edici degil dimi
Demedim*
Cok seviyordum ne biliyim
Yok ilk mesajım da dediğim gibi tavrın net ama açık kapı bırakmışsin. Aferin olmasi gerekeni yapmışsin. Artık karşıdaki ne anlarsa
Evet konusmayi devam ettirdi ama su sekilde iste ayak bilegim catladi, bu da psikolojimi bozdugu icin insanlarla konusmak istemedim. Ben de gecmis olsun dedim. Sen nasilsin neler yapiyorsun dedi iste isteyim vs yazdim. Sonra ertesi gun yazmis evde durmak neden bu kadar zor, isin kotusu daha da durucam boyle diye. Ben de iste gecmis olsun vs dedim nasil bir tavir bu
Baska da konusmadik henuz yani durumu soguk mu? Yoksa konusmayi devam ettirdigi icin istiyor mu anlamiyorum
Saçma saçma konuşuyor. Belki de üzülmen hoşuna gidiyor
Oyle mi diyorsun yani o kisma cevap vermedi tamam ben de senden hoslaniyorum da demedi olmaz da demedi
Çok düşünüyorsun yol ver gitsin mesaj atma arama düşünme artık. Beni çok yordun kim bilir senin halin ne halde
Coook kotuyum bana kac kere bulusma teklif etti bir turlu ayarlayamadik bu surecte en azindan biraz merak edip yazabilirdi bilmiyorum inan ki
Abim merak etme sende yazma ondan bekle bakalım ne olacak
Bekle gör politikasi uygula
Cok sagolun benim hic sevgilim olmadi bu adamdan da tanidigimdan beri hoslaniyordum Bazen ne yapacagimi bilemiyorum cok uzuluyorum hasta olucam kac gundur
Yapma abim ilkler hep böyle olur. Zamanla alisirsin kendini kaptırma sakın yoksa çok üzülürsun
Ne biliyim ya bulussak olur muydu bilmiyorum gormekte cok istiyorum ama simdi hislerimi de soyledim cok utanirim iyice kafam allak bullak
Abim kendine gel artık. Dünyada senden başka kimse önemli değil. O çocuk seni düşünmüyor gününü gün ediyor sen hala onu düşünüyorsun. Yapma bunu kendine artık. Sinirleniyorum ama kendini bu kadar üzmene artık
Yok Ben acaba olma ihtimalini Ben mi yok ettim diye kendimi suclu hissediyorum
Abim ben pes ettim artık 😀 sana son sözüm biterse bitsin önüne bak artık. Seni düşünse döner, dönemez ise düşünmüyordur seni kurtulmuş olursun artık ondan
Gayet yapıcı ve kartların açık oynamışsın. En güzeli. Yanlış bi durum yok
Sence bir erkek olarak bir Kadinin sana bunu demesi seni ondan sogutur mu? Yani ben biliyim erkek soylemeden kadin soylememeli derler ya. Gerci o benim hikayeme yazdi ve de gorusmek istedi. Ama iste hoslanma muhabbeti olmadi. Bu arada su attigim uzun mesaja aldigim tek Cevap on gun once Staj bilegimi kirmistim bu Durum psikolojimi bozdu biraz ondan genel olarak insanlar Lea iletisim kurmak istemedim
Insanlarla*
Staj bilegi ne ya ayak bilegini kirmis😂
Ben duygularimi acmisim orada sanki okumamiscasina
Bana bunu dese ben de ona karşı düşüncelerimi anlatırım. Neden yazmadığını söylemişsin. Aynı açık düşünceyi onun da söylemesi lazım. daha rahat çözülür. Benim düşüncem.
Bu arada soğutmaz. Hoşuma bile gider. Anlatmışsın ya içinden geçeni. Saklamadan saptırmadan. Niye soğutsun
Dedi iste yazmamasinin sebebini ama hoslandigimi falan yazdim ya ona cevap yok ona uzuldum ama sohbeti devam ettiriyor konusuyor
İlişkine karışmak gibi olmasın da tavrını koru. Arkadaşımız istediğimde yazarım istediğimde yazmam, mesafeyi en ayarlarım kafasında. Çok kaptırma derim. Duruşunu bozma. her dediğine gelirsen çok üzer.
Ben de ona gec cevap verdim ama baya hani karsilikli olarak birbirimize karsi boyleydik ama ben konusmak istedim o sadece bulusalim yazmak icin mesajlasiyordu
Bir sey dicem hani genelde erkekler avcidir hislerinizi soylemeyin derler ya ben simdi bunu yaparak iliski ihtimalini yok mu ettim yolladim o an bir hirsla ama su an cok pismanim
Daha fazla karışmak istemiyorum. Sadece yorumumu söyledim 🙏
Yok karisma acisindan degil bu fikre katilir misiniz anlaminda sordum
Bu av avcı muhabbeti çok komik.
O ne cvp verdi
Henüz cevap vermedi sence net olarak kendimi ifade edebilmiş miyim
Iyi etmisisn bence
Sence cevap verilebilir bir mesaj mı bu yoksa kendine iyi bak falan demişim ya cevapsız bırakılabilir bir mesaj mı
Kisinin kendine bagli
İşte on gün önce ayak bileğini çatlatmış ondan psikolojisi bozulmuş genel olarak kimseyle iletişim kurmak istememiş o kadar şey yazdım kendimi açtım aldığım tek cevap bu
Gecmis olsun yaz sndada yazma baska bisy
Öyle yazdım teşekkürler sen nasılsın neler yapıyorsun diyor inan devam mı etmeliyim konuşmaya burdan kafam çok karışık
Yaz artik yazmisa cvp ver bencr
O kadar veda mesajı attım 😂 burdan devam etsem garip mi olacak çocuğu instadan da sildim bide
Cokmu gec yaziodu ki
Karşılıklı olarak birbirimize geç yazıyorduk
E sende yaziosn oda yani 😂
Ne olur bana yardimci olun iliski tecrubem yok o yuzden fevri davraniyorum bazen
Yaz mesaj