asitli bi tonik galiba sizce geçer mi ne yapmam lazım yüzüme hiç bilmiyorum🥵

asitli bi tonik galiba sizce geçer mi ne yapmam lazım yüzüme hiç bilmiyorum🥵

Hassas cilde sahip olduğun için yüzün o şekilde olmuş olabilir. Asitli tonik tercih etmek yerine hassas ciltler için uygun olanını tercih etseydin keşke.
Çok yanlış. Bu tonik gece sürülür ve mutlaka sabahında güneş kremi sürülmeli. Exfoliating yani deri soymak için kullanılır, cilt tonunu açar. Retinol ile aynı zamanda kullanılmamalı.
E zaten gece sürüp sabah krem sürdüm ki ben
Bu tonik bende de var kullanıyorum Purest'i ilk kullandığımda yüzüm hafif yanıyordu şu an olmuyor herhalde cildime alıştı çok yoğun sürme sürdükten hemen sonra nemlendirici sür.
Nemlendirici sürmemiştim bir dahakine yaparım ama bugün güneş kremi sürdüm herkes bi gün sonra güneş kremi sürün diyordu alor veralı bi nemlendirici var yüzüm yanıyor kaşınıyor onu sürsem sorun olmaz demi ya 😣 hiç beklemiyordum sabahtan beri yanaklarım kıpkırmızı doktora falan gitmeye gerek var mı acaba of
Bende de oldu o tonik cilt lekelerine de geliyor asidik özelliği var ilk başlarda yakar ve akne gibi şeyleri yatıştırır 4 ay kullanıyorum cilt tipim hassas bu arada nemlendirici sür aloe vera sür iyi gelir ama güneş kremini ihmal etme yoksa cildinde lekeler olur çünkü tonik cildinin tonunu da açıyor lekeye rahat yakalanırsın.
Çok teşekkür ederim demin nemlendirici sürdüm biraz rahatladım yeni başladım bakımlara hiç de bilmiyorum inşallah geçer kızarıklık 🥺 bir de sivilce çıkartmış sanırım ama yorumlarında çıkarması normal diye okudum bakalım umarım geçer... Bir de ilk başladığınızda haftanın kaç günü kullandınız acaba siz
Sabah ve akşam olarak kullandım ama bu toniği almadan önce başka bir tonik kullanıyordum arada farklı tonik de deniyorum ama bazen sabahları kullanmadığım da oluyor ama gece kesin kullanıyorum.
Cevap
5Cevap
Bende bunu kullanıyorum hassas ciltli olmama rağmen bana bişey yapmadı çok memnunum. Belki senin cildine uygun değildir içindeki asitler hassasiyet yapmıştır.
Bugün nemlendirici sürdüm çok şükür gitti kızarıklık. Ama sivilcem çıkmış bu sanırım çoğunda olmuş sivilcelerin gitmesi için devam etmeli miyim sizce sizde sivilcelwr gitti mi
Benim sivilce sorunum yok o yüzden bilemeyeceğim. Ama bazı ürünler dedigin gibi önce kusturup sonra temizler belki bu da öyledir. Kontrollü olarak kullanabilirsin bence.
Aynısını bende kullanıyorum ilk kullanımda oluyor böyle şeyler cildin alışınca kızarmıyor güzel bir tonik
Gecer ama bellı zaman gecmedı mı cıldıye ye git cunku her yzıe surulmez
Gece sürdüm bunu gece normaldi yüzüm sabah bir baktım yüzüm kıpkırmızı olmuş çok şaşırdım
Evet
Cildin hassas olduğu için yanmış olabilir aynısı banada olmuştu cilt bakım kullanıyordumm ama zamanla geçiyor geçmişş olsunn :)))
Güneş koruyucu kullan dışarı çıkma bugün alerjik reaksiyon göstermiş
Evet sürdüm bugün iki kere fakat nemlendirici hiç sürmemiştim onu yeni sürdüm biraz rahatladı gibi ama kızarıklık geçer mi acaba onu merak ediyorum 🥺
Geçer canım
cildin asitlere alışkın değil ondan
Peki kızarıklık geçer mi sizce ne yapmam gerekir
Bol su uygula
Nemlendirici süreyim mi peki aloe veralı
Bol su uygula
Geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?