artık bende atlet , şort giymek istiyorum cidden bıktım ama kötü durduğu için giyemiyorum yadırganır diye soyulmalar kimyasal peelng yaptım ama çözüm olmadı

artık bende atlet , şort giymek istiyorum cidden bıktım ama kötü durduğu için giyemiyorum yadırganır diye soyulmalar kimyasal peelng yaptım ama çözüm olmadı

Cilt Çatlakları İçin Hint Yağı
Malzemeler
Hint yağı
Nasıl uygulanır?
– Hint yağını hafifçe ısıtın ve 15 – 20 dakika boyunca çatlak izlerine masaj yapın.
– Yatmadan önce her gün bunu yapın.
Hint yağı, cilt hastalıklarının tedavisinde ve saç dökülmesinde sıkça kullanılır. Çatlak izlerinin iyileşmesini hızlandıran bir cilt bakım maddesi olan risinoleik asit içerir... Geçmiş olsun.
Öyle düşünme çatlaklarına barisirsan ve onlardan utanamazsan seni yargilmanak yerine sana hayranlık duyarlar. Çözüm yolu araştırmaya da devam et belki bir yolu vardır.
Utanmazsan*
Teşekkürler
Cevap
11Cevap
Bende de var bunlar hemde cok fazla bide ben 18 yasindayim benimkiler daha kırmızı lazerle falan gecyosa olur ya da dövme yaptirmak olabilir bilemiyorum bende ayni sekildeyim
Asko umarım bir çözümünü buluruz
Bence çok takinti yapmamalisin düzenli cildini nemlendir ve istediğini giy.. yüzümüz çirkin diye peçe takmadigimiza göre çok sorun yapma bunları
cok güzel bir yaklaşım teşekkür ederim
spor ile sıkılaşırsan ve bornzlaşırsan çok daha güzel görünür
Ay teşekkür ederim cok tatlısınız
Vücudunuzun sıkılaşmaya ihtiyacı var pilates ve yoga öneririm
Haklısınız ama görüntüsü değişmez
siz nerden biliyorsunuz
Beyazlaşınca gitmez ama kırmızıyken kurtulabilirsin, hindistan cevizi yağı kullanıyorlar ya da onun için losyonlar oluyor onları al. Bende bi sürü kırmızı beyaz çatlak var ama hiç umrumda değil ya, hatta beyaz olunca belli olmuyo diye hoşuma gidiyo
Kız ne kadar pozitifsin
Cilt çatlağı bir kusur değil ki herkesin var hem öyle düşün. Bence biraz diyet spor yapıp sıkılaşırsan çatlaklarını dert etmezsin
Sporla beraberr birazz toplayabilirsin ondan sonra zaten çatlakların ön planda olmazz
Çok yakın çekmişssşn uzaktan belli olmaz bence
uzaktan bu kadar belli olmasa da oluyor
Aloe Vera kullan işe yarar
denedim işe yaramıyor
Cilt doktorundan tavsiye al
Tamamdır teşekkürler
Kilodan kaynaklı galiba
Zayıfla erit o göbeği
Zaten zayıfım Şu an
Zayıfsın da o göbek ne öyle
Vücut güzel ama olumsuzluklara ragmen
Ya sağolun