deldiricemde o yüzden 😂
Göbek piercingi kızlarda nasıl sizce?

deldiricemde o yüzden 😂
Karın kısmı sıkı ise güzel duruyor ama temizlik konusunda ekstra dikkatli olman lazım. Karın kısmında oluşan herhangi bir açıklıktan çok kolay enfeksiyon kapma olabiliyor, yani bilgi eksikliğim olabilir ama sıkı periyotlar ile çıkartılıp hijyen temizliğinin yapılması gerek diye biliyorum.
Estetik açıdan bir albenisi var bence
Thanks
Deldirdim çok tatlıs duruyor
sıra bendee
Dikkat et bayılma
niye
Genelde tansiyon düşüyo ve 2 3 ayda anca iyileşiyo enfeksiyon riski var bazen top kısmı içine giriyor çıkmıyor
enfeksiyon kapmaması için napmam gerek
Krem batikon kullan 3 ay
krem batikonun adı ne olarak geçiyor
Antibiyotik krem bide batikon al işte
tamamdır teşekkürlerr
Ricaa
Cevap
58Cevap
Takı adına olan şeylerin %99.99'unu sevmiyorum.
Lüzumsuz bir aksesuar küpe kolye bileklik halhal vs varken böyle gereksiz şeylerle olan güzelliği mahvediyorsunuz haberiniz yok bir kaç tane erkeğin çok güzel olmuş sözüne kanıp onların gözüne hoş görüneyim derken toplumun çoğunluğunda itici bir izlenim bırakıyorsunuz
yüzüstü yatınca acıyor, giyinip soyunurken tişörtün takılıyor acıyor, sevişeyim diyorsun acıyor...
fotoğraflarda güzel görünüyor da gerçek yaşamda çok konforsuz bir şey ya.
Görüntü olarak çok hoş oluyor ama bence
Ben görsel olarak da hijyen olarak da sevmiyorum. Seven yaptırsın ama. En mikroplu yerlerden biri.. Havasız kalıyoe iltihap kapıyor vs. Nonono
Ben bir yapışkan not kağıdı gibi düşünüyorum, bir yere yapıştırılıp unutulması gereken bir şey. Göbek piercingi bence de öyle, birkaç yıl sonra trend olmaktan çıkacak ve artık modası geçmiş olacak.
Bence bunun modası geçmez
Bence çok güzel ya ben çok seviyorum. Ama maalesef katı aile sağ olsun yaptıramıyorum.
Görmezler
Ona kadar karışıyorlar mı?
Hoş durmuyor yakışana yakışıyor her önüne gelen takmasa daha hoş olur
Ben çok sevmiyorum ama isteyen takabilir saygı duyarım.
Piercing falan artık ergence geliyor bana ya. 25 yasimdayim, mental olarak olgunlaştıkça bu tür şeyler artık gençlik hevesi gibi geliyor.
Vala ne, diyeyım burundan basladı göbege göbektende bacak arasına bakalım zaman ne gosterecek daha nerelere takılacak
Çok acıtıcı. Kuzenim yaptırttı ve iltihap kaptı karnı.
şu an nasıl düzeldimi
Tabii ki ama morarmıştı üstelik kıpmırmızıydı. O bölge de şişmiş idi.
nasıl düzeltti peki
Krem sürerek
Güzel oluyor deldir deldir sevişince orayı emmek çok eğlenceli
Kapak fotosuna konulanlar gibi sevmiyorum iğrenç. Ama bazıları harika
Bayılıyorum böyle sallanan taşlı tip göbek piercinglerine ve göğüs ucu piercinglerine. 😍
Bayılırım harika gösteriyor tabi göbeği olmayacak 😂😂
Yazın güzel duruyor aslında ama ben tercih etmiyorum
dişlerle tutup cekiştirmek fantazisi olusturabilirim ekrkte:D
zayıf düz bir karında çok şık durur görseldekiler gibi.
O delik hep orada kalıyor kapanmıyor, hiç estetikde gözükmüyor, hızma ve herhangi bir piercing
Yakışan da çok güzel duruyor
Aynen haklısın
En İyi Cevap