Spor yapmak öz güveninizi yükseltmenize yardımcı olabilir. Spor yaptığınızda dayanıklılığınızın ve gücünüzün arttığını fark edebilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.
Ciltte oluşan vücut çatlağı görünümü doku geriliminden kaynaklı olarak meydana gelir. Vücut çatlağı, düzenli fiziksel egzersiz ile birlikte belirli bir düzeyde hafifletilebilir ama tam olarak geçmez.
Cevap
11Cevap
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun:
Bunu engellemek için Ozan yağı kullanabilirsiniz ayrıca deri için plastik cerrahların yazdığı contratubex isimli bir jel var çok etkili kullanmanızı önerebilirim sağlıklı günler dilerim.🧸🌞
Bende de var çoğu kişi de var bunlar olağan şeyler. Kendini kusurlarınla sev. Mutlu olmanın en iyi yolu bu :)
Ama benim anormal derecede var
Bu gösterdiğin yerler mi var sadece
ufak tefek bölgelerde neyse de sende biraz fazlaymış ya buradan birinin yardım edebileceğini sanmıyorum bence ilgili bir bölüme git
evet asırı cok ya :( maalesef çaresi yok
Bunlar normal şeyler bendede var ben kremlere falan çok inanmıyorum lazer tedavisi var diye biliyorum
bisi mersk ettim de neyse sormak zor gizlisn de
Sevgilinin her şeyi mükemmel mi? Ya da çatlaksız kadın var mı sanıyorsun ki?
her şeyi mükemmel değil tabi ama sanki bu büyük bir sorun gibi kabul etmez gibi geliyor
Cok hizli sekilde kilo alip geri mi verdiniz. Psikolojinizi bozacak kadar caninizi sıkmayin elinizde olmadan olusan bir durum. Sizi sevecek kisi her halinizle sevmesi gerekir bunlar ufak seyler cok sorun olacak seyler değil
Kalçaları düşünemiyorum bile tam ayrılmalık sevgilisin
güzellik bu kadar önemli haklısın
Hızlı kilo alıp veriyorsundur
Evet doğru
geçmiyor ki boşvercen kafaya takma
Allah başka dert vermesin
Nasıl yani
Kilo alıp verdin mi
Evet ama aşırı değil oluyo cildimde hemen
Bazılarımız çatlak seviyor:)
bu ilginç ve doğru mu
Neden yanlış olsun ki. Herkes düz sever diye bir kural yok:)
bana seveni denk gelmez kesin
Kimse görmeden bilemez. Ayrıca orada bi ufacık el gördüm gibi çok güzele benziyor. Görebilir miyim ki onu?
orada mısın?
Yazmadım mı sayacağız?
Ele takılıyorsun orada benim derdim ne senin ne
Yoo çatlağı da seviyorum dedimya. Niye öyle söylüyorsun
bende çatlak seven bana denk gelmez dedim
E geldik işte, merak ediyorum:)
Sebebi ne bunların
Ellerin güzelmiş azdm dmsmkansjjsa
Neden olsu hızlı kilo alıp vermemi
Hamileliktr olur ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?