Krem geliştirici uzmanı var mı yoksa da uzmanı olan kişiler var mı tanıdığınız vs?

Artık gına geldi herşeyin kremini icat ettiler yüzünde ne sıkıntıların varsa herşeyin bir caresi var kırışıklık giderici kremi var sivilce giderici akne çilleri götüren krem bile var affedersiniz bayanlarda ve erkeklerde sıkıntılar varya onların çareside var gögsnden memnun olmayan kızlarında sıkıntılara da çareside var gögss büyütme küçültme dolgunlaştırma dikleştirme kremleri var erkeklere de pensinide sıkıntılar varsa onunda çaresi var pens büyütme küçültme vs. falan kremlerde var onları geç zekayı geliştiren hap bile varmış nzt-48 hap ve instagram da onun aynısına benzeyen bir hap görmüştüm ismi değişikti hatırlamıyorum yani zekayı artıran iki tane hap bile var kilosundan memnun kalmayanlar içinde çare var zayıflama çayı olsun zayıflama hapı zayıflama bileklikleri vs. var boy uzatma serumu kremi bile var yani anlatsam bitmez bu dünyada ne sıkıntıların varsa herşeyin bir çaresi var ölüm hariç herşeyin bir çaresi var ölüme bile çare varmış ömrü uzun olmasını isteyenlere dua bile varmış bu dünyada herşeye çare var çirkinliğin neden çaresi yok yüzü güzelleştiren krem serum maskeyi neden maskeyi icat etmiyorlar bu adaletsizlik ama herşeyi icat ediyorlar da yüzü güzelleştiren bir şeyi neden icat etmiyorlar bu adaletsizlik ama bir de insanlar diyor ki biz adaletliyiz nah adaletlisiniz adaletli olsanız herşeyi icat ettiğiniz gibi çirkin insanı güzelleştiren kremi serumu veya maskeyi icat ederdiniz maalesef adaletsiz insanlar var bu dünyada isminden memnun olmayanlara bile çare var isim değiştirme soy isim değiştirme var insanların memnun olmayan organlara çare var insanlar herşeyini değiştiriyorlar burnunu değiştirme falan var yüz değiştirme neden yok evet var estetik estetikte çok tehlikeliymiş estetikten çıkan insanları görüyorum güzele dönüşeyim derken çirkine dönüşüyorlar o neden oluyor onu anlamıyorum neyse uzun yazmayım heşeyin bir çaresi var bu dünyada ne sıkıntıların varsa bu dünyada herşeye çare var yüzü güzelleştiren krem yok bu dünyada maalesef olmasınıda istiyorum da krem üreticilerine danışmak istiyorum öyle birşeyi icat etmesini istiyorum parası neyse veririm isterse dünyanın parası olsun veririm parada sıkıntı yok ama bu kişiyi nasıl bulacam o sıkıntı işte aranızda krem üreticisi olan var mı ya da tanıdığı akrabaları olan ya da bildiğiniz bir kişi vs. öyle bir krem olmasını istiyorum yüzü güzelleştiren krem istiyorum çirkin tipsiz insanı güzelleştiren kremi icat etmelerini çok istiyorum kremi icat eden kimselere nasıl ulaşabilirim lütfen yardım onlara danışmam gerek bu kremi icat etmeleri İcin artık gına geldi çirkin yüz görmekten insanlar çirkin yüz görmeyi seviyorlar galiba böyle bir çare bulamadıkları için lütfen bu konuda bilgisi olan bana yazsın krem üreticilere danışmam gerek krem üreticilere nasıl ulaşırım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de korona virüs gelmişti hatırlarsanız ona bile çare buldular Aşı Aşı Bile buldular Çirkinliğe neden çare bulamıyorlar onu anlamış değilim.
Krem geliştirici uzmanı var mı yoksa da uzmanı olan kişiler var mı tanıdığınız vs?