@ammmavelakin ne var yani iki kurekte sen atsan bir Fatiha okusan rahmetli 84 yaşında bile evlenecekti bulamadi mi birini dersin yalnız öldü ah ahhh diye yas tutarsın 😁
@ammmavelakin yazık sana ölünün ardından öyle söylenir mi sana bardağın içindeki dişlerimi miras olarak bırakıyorum geceleri bakar bakar beni anarsin 😂
@ammmavelakin en son Liverpooldan Newyorka doğru yola çıktı hala haber alamadım sende bir arastirsana adı Titanicti belki tanidik vardır Newyorkta beni aramış olabilirse benim. simdi kulaklarda sağır kesin duymasimdir 🤣
@ammmavelakin kızım su çekmeden mavi hapımi versene bugün yine almayı unuttum bende unutkanlık yapıyor onu icmeyince bak ellerimde titriyor onu içince kendimi 18 yaşında hissediyorum 😂
@ammmavelakin o renk değil şu doktor morfeus verdiği varya o sende beni iyice bunak yaptın ya git bana 2. Elizabethti çağır o biliyor bana hangi ilacı verdiğini senin isim neydi sen yeni mi geldin buraya Elizabeth Elizabeth bunu beni öldürmek istiyor ben daha gencim nerede benim bastonum bakayım ben beyaz boxer sevmem ki bunu kim giydirdi bana birde yanda bantları var 😂😂😂
Benim seviyemde ne var pardon? Soruma verdiğin cevaptan ötürü değil Gamze'ye verdiğin cevaptan ötürü hoşlanmadım senden, egolu insanlardan hic haz etmem
Senin seviyende başkasına verilen cevabı tam anlamadan direk ofansif tavırlara girmek var. Gamze soruda bakmak istediğni söylemiş ben de senin profil foton kendinin olsaydı baktırabilirdim demişim burada egoya dair hiçbir şey yok. Kendi vücudum değil mi ister baktırırım ister baktırmam, egosuz bir cevap olması için illa gel de bak demem mi gerekiyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben de ellerimin ve gözlerimin şeklini biraz seviyorum ya.
Kulaktaki salyangoz kemiğim dermişim benim gibi biri çıkarsa basacagim nikahı 😂
84 yaşına gelmişsin hala nikah diyosun 😃
@ammmavelakin ne yani bizim kalbimiz yokmu sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz 😅
Senin iki ayak çukurda sevipte milletin hakkınada girme senin cenaze işlemlerinle mi uğraşacak birde😃
@ammmavelakin ahshhwhwhwh :D
@ammmavelakin ne var yani iki kurekte sen atsan bir Fatiha okusan rahmetli 84 yaşında bile evlenecekti bulamadi mi birini dersin yalnız öldü ah ahhh diye yas tutarsın 😁
😃😃 rahmetliyi nasıl bilirdiniz hiç iyi bilmezdik hocam 84 ünde bile nikah nikahh diye can verdi der geçerim toprak moprakla uğraşamam😃
@ammmavelakin yazık sana ölünün ardından öyle söylenir mi sana bardağın içindeki dişlerimi miras olarak bırakıyorum geceleri bakar bakar beni anarsin 😂
Iyyyyyy midem kalktı 😃 sesli güldüm ya ne kötüsün😃
@ammmavelakin veli efendideki atı tarabyadaki yatı etikerdeki katı sana birakacagimi sandın en değer verdiğim şeyi bıraktım sana aslında gülüşümü 🤣
😃😃 yatı alabilirim gülüşünü napim buruşmuş gülüşü lazım değil😃
@ammmavelakin en son Liverpooldan Newyorka doğru yola çıktı hala haber alamadım sende bir arastirsana adı Titanicti belki tanidik vardır Newyorkta beni aramış olabilirse benim. simdi kulaklarda sağır kesin duymasimdir 🤣
Ohooo sen bunamışsın baya ya yatlarıda karıştırdın sen iyisi bi dinlen dil altı hapınıda al istirahat eyle senin kafa iyi değil 😃
@ammmavelakin kızım su çekmeden mavi hapımi versene bugün yine almayı unuttum bende unutkanlık yapıyor onu icmeyince bak ellerimde titriyor onu içince kendimi 18 yaşında hissediyorum 😂
🙈😃 iyi ki çekmeceyi hatırladın yoksa senin işin yaştı 🙃
@ammmavelakin o renk değil şu doktor morfeus verdiği varya o sende beni iyice bunak yaptın ya git bana 2. Elizabethti çağır o biliyor bana hangi ilacı verdiğini senin isim neydi sen yeni mi geldin buraya Elizabeth Elizabeth bunu beni öldürmek istiyor ben daha gencim nerede benim bastonum bakayım ben beyaz boxer sevmem ki bunu kim giydirdi bana birde yanda bantları var 😂😂😂
😃 daha fazla katlanamayacağım bu duruma ben gidiyorum 😃
dış kol kaslarım ve boyun tarafım...
bakim hepsine dsnksldmfds
@gamzeeeeeeeee1 Hahah kullandığın foto sana ait olsaydı bir ihtimal baktırabilirdim :D
Ay hoşt ulan Berk
Haydaaa naptım be
Hic sevmem senin gibi tipleri
dsdmnösdmfsdö idolumsun kız
Hey Allahım, tamam eyvallah
@gamzeeeeeeeee1 Evet biz birbirimizin idoluyuz tamam mi
öyle deme asık olurum
@edebiyatinkizi soru sormuşsun cevap vermişiz ve sen hoşt diyerek seviyeni belli etmişsin zaten...
Benim seviyemde ne var pardon? Soruma verdiğin cevaptan ötürü değil Gamze'ye verdiğin cevaptan ötürü hoşlanmadım senden, egolu insanlardan hic haz etmem
Senin seviyende başkasına verilen cevabı tam anlamadan direk ofansif tavırlara girmek var. Gamze soruda bakmak istediğni söylemiş ben de senin profil foton kendinin olsaydı baktırabilirdim demişim burada egoya dair hiçbir şey yok. Kendi vücudum değil mi ister baktırırım ister baktırmam, egosuz bir cevap olması için illa gel de bak demem mi gerekiyor?
fotonun bana aıt olmadıgını nerden cıkardın pekı
@gamzeeeeeeeee1 instada bir kız var onun profilinde görmüştüm bunu gamze :D
Ay gizliye almışsın kıyamam
Ay bir de yazdığımı siliyor ahhsah
:D uğraşamam, iyi günler.
Ay lütfen uğraş
Gizliye aldığım doğru da yazdığını silen ben değilim :D
Hı öyle mii OK
Neye inanmak istiyorsan inan.
Bilmiyorum sanırım yok
taşaklarım
KIZ * MI VARRR