Güzellik & Bakım Vücudunuz yaza hazır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Evet, hazır Hayır, değil Az kaldı 😀 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Vücudunuz yaza hazır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aslında hazırdı ama sonra geri kilo aldım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Evet yaza hazırım bırakın gelsin 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Halihazırda spor yapıyorum zaten amacım Yaza kadar istediğim şekle girebilmek 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım yaza kadar girebilirsin istediğin şekile Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hazır şekilde gelmişim dünyaya 😎Ölene kadarda hazır olacağım sanırım. 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Hayır! Fazla zayıflamış hissediyorum kendimi. Sanki elbiseler üzerime oturmaz gibi😕 1 0 Yorumla
Gök-börüü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben hep çivi gibiyim yaz kış fark etmiyor 😂 mevsimi mi var bu işin 🤦♂️ 1 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Son zamanlarda beslenmeye dikkat etmediğim için kasların üzerine yağ örtüsü geldi. Ama yaklaşık 1 aylık çalışmayla eski forma kavuşurum ;) 0 0 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Fiziken degil ruhen hic birseye hazir degilim. 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı. Saturnun halkalari gibi göbek çevresini eritirsem olabilir şu an Oburiks gibiyim 🤣 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. yaz kış spor yapınca yaz kış hazır mı derdi olmuyor 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Sayılır işte standart vücudum var cılız da sayılmaz şişman da he he 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yaz bana hazırlansın 😏 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Uuuu iddialı Yorumla theastro +1 yıl Yooğğ bee 😄 sadece benim korkmam gerekmiyor. Yaz kış aynıyım jdkd Yorumla Soran +1 yıl Hajajajja o daha iyiymiş hahajaj Yorumla theastro +1 yıl He çok iyi kafam rahat 😃 Yorumla Soran +1 yıl Çok rahat çok profesyonel 😄 Yorumla theastro +1 yıl 😄😄 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 809 cevap paylaştı. Hiçbir zaman hazır olmadı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yersen olur mu 😄 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Yok ya iyiyim böyle Yorumla Soran +1 yıl İyiysen sorun yok 🙃 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Mutluyum 😇 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yazı seven birisi olarak her daim hazır 😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ooo reiss 😂😂 Yorumla
karpuzlusekerrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hazırlamaya çalışıyorum hazır gibi 😂 2 1 Yorumla tozluyoll +1 yıl Karpuzun şekerli olanındansın sen galiba Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Her vücut her zaman yaza hazırdır bence 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hazır sayılırda göstermiyorum 😃 1 0 Yorumla
durusabun Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl her zaman hazır aslında ama bu yaz bi degisiklik daha katmama az kaldı 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Değil Ramazan ayından dolayı kilo aldım. 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Spor yapamıyorum calışarak yaza hazırlanıyorum !! 1 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl göbek olmasa ok ama göbek var 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet hazır yaz gelsin diye bekliyorum 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Söz konusu yazın gelişi ise ben hep hazırım 🌞❣️ 1 3 Yorumla sevsenyeter +1 yıl @khaixx bi süredir sana ulaşmaya çalışıyorum seninle konuşmamiz gerekenler var bana bi ulaşirmisin bekliyorum önemli , kaç zamandır ulaşmaya çalışıyorum Yorumla khaixx +1 yıl @sevsenyeter hmmm burdan de ne diyeceksen Yorumla sevsenyeter +1 yıl Özel önemli bi konu lütfen aylardır konuşmamiz gereken bi konu lütfen bi mesaj atarmisin eğer rahatsız olursan engellersin Yorumla
siyahbeyaaz35 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Kafa olarak hazır değil vücut olarak hazır olsak. Nolcak 0 0 Yorumla
imbroz Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Az kaldı 1 6 Yorumla imbroz +1 yıl Pardon yaza az kaldı. vucut hazır değil 😂😂😀 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla imbroz +1 yıl Bu yıl ege Foça tarafında yüze yüze form tutacağım 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Güzel güzel 😄 Yorumla imbroz +1 yıl İzmir güzeldir. size de tavsiye ederim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😇 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı. benim her zaman hazır 0 0 Yorumla
Mordekaiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Türk kası çalıştım. 🤣 Göbeğim ile hazırız 🤣 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Degilim 5 kilom var bi vermedim gitti 0 0 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Değil maalesef 2 7 Yorumla tozluyoll +1 yıl Görünüşe bakılırsa sen fit gibi gözüküyorsun Yorumla Pelin73748 +1 yıl Değilim hiç Yorumla tozluyoll +1 yıl Bence fitsin o kadar da karamsar olma Yorumla Pelin73748 +1 yıl Gibi gibi Yorumla tozluyoll +1 yıl Bı okada da tatlisn Yorumla Pelin73748 +1 yıl Teşekkürler Yorumla tozluyoll +1 yıl Rice ederim beybi Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evettt senin? ☺️😂😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hazır tabi ki Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Maşallah 😅😂 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı. Hazır tabii 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Hazir 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Fena değil 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Maalesef hazır değil 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı. Her zaman hazırdır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Aslında hazırdı ama sonra geri kilo aldım
Evet yaza hazırım bırakın gelsin
Halihazırda spor yapıyorum zaten amacım Yaza kadar istediğim şekle girebilmek
Umarım yaza kadar girebilirsin istediğin şekile
Hazır şekilde gelmişim dünyaya 😎
Ölene kadarda hazır olacağım sanırım.
Hayır! Fazla zayıflamış hissediyorum kendimi. Sanki elbiseler üzerime oturmaz gibi😕
Ben hep çivi gibiyim yaz kış fark etmiyor 😂 mevsimi mi var bu işin 🤦♂️
Son zamanlarda beslenmeye dikkat etmediğim için kasların üzerine yağ örtüsü geldi. Ama yaklaşık 1 aylık çalışmayla eski forma kavuşurum ;)
Fiziken degil ruhen hic birseye hazir degilim.
Saturnun halkalari gibi göbek çevresini eritirsem olabilir şu an Oburiks gibiyim 🤣
yaz kış spor yapınca yaz kış hazır mı derdi olmuyor
Sayılır işte standart vücudum var cılız da sayılmaz şişman da he he
Yaz bana hazırlansın 😏
Uuuu iddialı
Yooğğ bee 😄 sadece benim korkmam gerekmiyor. Yaz kış aynıyım jdkd
Hajajajja o daha iyiymiş hahajaj
He çok iyi kafam rahat 😃
Çok rahat çok profesyonel 😄
😄😄
Hiçbir zaman hazır olmadı
Öyle yersen olur mu 😄
Yok ya iyiyim böyle
İyiysen sorun yok 🙃
Mutluyum 😇
Yazı seven birisi olarak her daim hazır 😂😂
Ooo reiss 😂😂
Hazırlamaya çalışıyorum hazır gibi 😂
Karpuzun şekerli olanındansın sen galiba
Her vücut her zaman yaza hazırdır bence
Hazır sayılırda göstermiyorum 😃
her zaman hazır aslında ama bu yaz bi degisiklik daha katmama az kaldı
Hep cok zayıf oldugum İcin hazır
Değil Ramazan ayından dolayı kilo aldım.
Spor yapamıyorum calışarak yaza hazırlanıyorum !!
Ben hep hazırım.
göbek olmasa ok ama göbek var 🤣🤣🤣
Evet hazır yaz gelsin diye bekliyorum
Hazır gibi görünüyor 😊
fenaaağğğ başa belaaaaağğ
Söz konusu yazın gelişi ise ben hep hazırım 🌞❣️
@khaixx bi süredir sana ulaşmaya çalışıyorum seninle konuşmamiz gerekenler var bana bi ulaşirmisin bekliyorum önemli , kaç zamandır ulaşmaya çalışıyorum
@sevsenyeter hmmm burdan de ne diyeceksen
Özel önemli bi konu lütfen aylardır konuşmamiz gereken bi konu lütfen bi mesaj atarmisin eğer rahatsız olursan engellersin
Formdayım daha iyi olacağım.
Kafa olarak hazır değil vücut olarak hazır olsak. Nolcak
Az kaldı
Pardon yaza az kaldı. vucut hazır değil 😂😂😀
😂😂😂
Bu yıl ege Foça tarafında yüze yüze form tutacağım 😀😀
Güzel güzel 😄
İzmir güzeldir. size de tavsiye ederim
Teşekkür ederim 😇
Her mevsime hazır nsjsjsnsn
benim her zaman hazır
Türk kası çalıştım. 🤣 Göbeğim ile hazırız 🤣