Boyim da kısa 154 bacak boyum gövdeye göre kısa ve kalın kemikliyim :/ çirkinim galiba zaten 27 sene de de sevgili yapmayı beceremedi isem yani böyle

Soldaki bacak gibi :/
Boyim da kısa 154 bacak boyum gövdeye göre kısa ve kalın kemikliyim :/ çirkinim galiba zaten 27 sene de de sevgili yapmayı beceremedi isem yani böyle

Soldaki bacak gibi :/
Hayır, bacak boyunuzun kısa olması sizi itici yapmaz. Bacak boyu, kişinin fiziksel özelliklerinden biridir ve insanların fiziksel görünümleri oldukça çeşitlidir. Hiçbir insanın fiziksel özellikleri diğerinden daha üstün veya daha az üstün değildir. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek, kendinize olan güveninizi artırabilir ve hayatınızın diğer alanlarında daha başarılı olmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, bacak boyunuzun bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, bazı giyim teknikleri ve stil seçenekleriyle bacak boyunuzu daha uzun veya orantılı görünecek şekilde deneyebilirsiniz. Ancak, unutmayın ki kendinize olan güveninizi, fiziksel özelliklerinizden bağımsız olarak inşa edebilirsiniz.
Benim boyum 1.70 ama bende de öyle galiba ama bacaklarım öyle kalın değil. Bunu da lisede benden kısa bir kız arkadaşım benimle yan yana gelip kendisinin bacak boyunun uzunluğundan bahsetmişti ordan aklımda kalmış ama sorun değil abiyeleri çok güzel taşıdığım konusunda hep iltifat alırım😅😅😂😊
Cevap
28Cevap
Güzellik direkt fiziksel güzellik degildir öncelikle. Siz kendinize göre çekici olmayabilirsiniz ancak emin olun ki sizi çok çekici Bulan bir çok kisiyle karsilasacaksiniz;Eger Ben güzelim, en iyisini Hak ediyorum diyip, biraz daha sosyallesirseniz göreceksiniz…
Burdan bulursun bulmazsan en yakın hastaneye git acilde 3 gün takıl yaşlı teyzelere yardımcı ol en kötü oradan bulursun sonra bana gelip teşekkür edersin iban atarım
kendininize hakareti bırakın
özgüvenli olun. en güzel tasarımcı yaratıcıdır. onun tasarımından endişe duymayın
sevgili olayı tercih ile alakalı bir de insanların karakteri ile alakalı.
Bence en iyisi fizik yapmak ya spora git hafif fizik kesinlikle düşerler
Spora gidiyorum ama kimse düşmüyor kanka k
sanırım bel uzun ama olsun zekaya baksın erkekler ölmezler
boş ver minik kızlar tatlı olur. Vücuduna göre giyin. Beğenmeyen küçük oğluna almasın
Ben uzun boy seviyorum kanka erkekte
Benim boyum 1.65, eski manit 1.90dı ya onlar da minnak seviyor dertlenme
Aynen öylee
Göreceli kavramlar peşinde koşmayın engeller aklınızda olmasın elbet herkes bir gün aynadaki güzelliğini kaybedecek önemli olan ruhunda hissedebilmek fiziksel özellikler vitrinde satılan elbiseler gibi olmaya başladı insanlar için
Ben bakmim şimdi sapık dersiniz ama güzel bi atasözü vardır yere yakın olandan korkucan diye bi sebebi vardır heralde djdjdjd
Tam idolüm kısa boylu
Kendini kötü hisetmene gerek yok çirkin gibi gibi Allah kalbine göre birini çıkarır karsına
Ne bileyim yaa ama uzun boylu erkek seviyorum sorun orada
Anladım ama açele etme illaki karşına biri çıkar :)
Bende 190 ı'm 150 hatun arıyorum mesela ama sen o boyla nasıl sevgili yapamadın
Bunu yazdiktam sonra hala sevgilim yoksansorunnsendedir. bemce
Upuzun bacakla ne yapacaksın leylek gibi oluyor.
Öyle ama normalden kısa da estetik durmuyor
27 çok geç değil
Herkes evlendi benden küçükler ben bekarım
Kadın şarap gibidşr
Bilmiyorum bir de uzun boy seviyorum erkekte 😞
Bnde uzunum kısa kadın severim
Boy kav
1.90m
Ovvv hangi boy seviyorsubu,
Minyon işte
Fiziğin orantiliysa niye itici dursun
Çok hor görme kendini. Anlamsız çünkü.