Güzellik & Bakım Arkadaşlar koltuk altı terlemesini durdurmanın bir yolu var mıdır kokuya önlem çok ama ıslak görüntüye yok maalesef? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Açığım zayıfım Arkadaşlar koltuk altı terlemesini durdurmanın bir yolu var mıdır kokuya önlem çok ama ıslak görüntüye yok maalesef? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hic doktora gittiniz mi peki vücudunuzdaki hormonlardan dolayı olabilir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hayır gitmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Troid seviyeniz yüksek olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sanırım öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni mi başladı bu durum Yorumla Soran +1 yıl Hayır yeni başladı diyemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaktin var mı mesaj atabilir misin Yorumla Soran +1 yıl Neden mesaj atayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmak için Yorumla Soran +1 yıl Bu konuyu mu Yorumla
Kara_Kuzular Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Zayifla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 48 kiloyum Yorumla Kara_Kuzular +1 yıl Zayiflar terlemez cok tuaf Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Terliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hic doktora gittiniz mi peki vücudunuzdaki hormonlardan dolayı olabilir
Hayır gitmedim
Troid seviyeniz yüksek olabilir
Sanırım öyle
Yeni mi başladı bu durum
Hayır yeni başladı diyemem
Vaktin var mı mesaj atabilir misin
Neden mesaj atayım
Konuşmak için