Ben rahat edemeyeceğimi bildiğim için bir de ilk defa gideceğim için istemedim şu an memnunum ama bir 8 seans daha almak şart. Yapabilirsen eğer iğne yaptır o daha etkiliymiş öyle duydum. Azalmam oldu devam ediyorum
Evet. İlk başta bende çekindim ama alıştım. Gidiyorum önce pantolonumu çıkarıyorum ve tüm bacağı yapıyor sonra onu giyiyorum üstümü çıkartıyorum orayı da bitiyor bitiyor. Çok kasmaya gerek yok alışırsın. Bikiniye gitmediğim için orası için yorum yapamam ama arkadaşım ilk çok utandım şimdi çok rahatım diyor
Ablacığım tüm vücut gideceksen eğer önce bacaklarını yapar o yüzden pantolon çıkartırsın sonra da bikini yapar iç çamaşırını çıkartırsın sonra altını giyersin. Koltuk altı içinde üstünü çıkartırsın biter ama çekiniyorsan gitme zaten uygun değil kadının da özel bölgeni görmesi ben o yüzden gitmiyorum bikiniye
gittiğin yere bağlı o zaman benim gittiğim yerde öyle bir şey yok. Zaten rahatsız olduğunu söylersen eğer vücudunu havlu ile kapatırlar yapacakları yerleri açıp yaparlar.
Kızlar Ne Diyor
Artık herkes gidiyor. Yargılanma gibi bir durum yok yani.
Anladım çekiniyorum ve eşim biraz istemiyor gibi
Eşinin sorun çıkartacağı bir şey yok kızlar yapıyor zaten. 1-2 sefer çekinirsin sonra alışıyorsun
İşte o da kızlarda yapsa olmaz diyor yani haklıda aslında ama bende kurtulmak istiyorum tüyden
Ben gidiyorum ama bikini bölgesine gitmiyorum ama arkadaşım gidiyor
Anladım siz hangi bölgelere gidiyorsunuz peki evli misiniz
Bekarım koltuk altı ve tüm bacak
Anladım ben tüm vücut istiyorum siz neden öyle gitmediniz ve memnun musunuz
Ben rahat edemeyeceğimi bildiğim için bir de ilk defa gideceğim için istemedim şu an memnunum ama bir 8 seans daha almak şart. Yapabilirsen eğer iğne yaptır o daha etkiliymiş öyle duydum. Azalmam oldu devam ediyorum
Anladım peki rahat edememekten kastın utanmak anladığım kadarı ile şu an içerde nasıl oluyor yani ondan bahseder misin
Evet. İlk başta bende çekindim ama alıştım. Gidiyorum önce pantolonumu çıkarıyorum ve tüm bacağı yapıyor sonra onu giyiyorum üstümü çıkartıyorum orayı da bitiyor bitiyor. Çok kasmaya gerek yok alışırsın. Bikiniye gitmediğim için orası için yorum yapamam ama arkadaşım ilk çok utandım şimdi çok rahatım diyor
Anladım peki bikini için giden ya da tüm vücut için giden komplemi çıkarıyor üstünü
Siz gitmeden önce jiletle mi alıyorsunuz
Yavaş yavaş çıkartırsın birden değil. Evet
Yani nasıl olcak o yavaş yavaş ben zaten çekiniyorum
Ablacığım tüm vücut gideceksen eğer önce bacaklarını yapar o yüzden pantolon çıkartırsın sonra da bikini yapar iç çamaşırını çıkartırsın sonra altını giyersin. Koltuk altı içinde üstünü çıkartırsın biter ama çekiniyorsan gitme zaten uygun değil kadının da özel bölgeni görmesi ben o yüzden gitmiyorum bikiniye
Ben hem onu düşünüyorum eşimde onu düşünüyor ama bazı kişilerde komple soyunuyorsun yatıyorsun diyor bitene kadar
gittiğin yere bağlı o zaman benim gittiğim yerde öyle bir şey yok. Zaten rahatsız olduğunu söylersen eğer vücudunu havlu ile kapatırlar yapacakları yerleri açıp yaparlar.
Anladım teşekkür ederi.
Gidebilir tabii ki
Teşekkür ederim
Elbette gidebilir
Anladım teşekkür ederim
Ne alaka be
Yani çekiniyorum
Bişey olmaz 😊
Eşimde hoş görmüyor ondan da çekiniyorum