Yıldız Tilbe "Yeterince güzelim. O yüzden fazla güzelleşip başımı derde sokmak istemiyorum" demiş. Siz başınızı derde sokacak kadar kendinizi güzel buluyor musunuz?

Yıldız Tilbe "Yeterince güzelim. O yüzden fazla güzelleşip başımı derde sokmak istemiyorum" demiş. Siz başınızı derde sokacak kadar kendinizi güzel buluyor musunuz?
Kadın cesurca makyajsız bir şekilde kameralar karşısına geçiyor.. Diğer ünlüler gibi gazetecilerden makyajsız yüzünü saklaya saklaya kaçmıyo.. Çok sempatik bir kadın.. severim kendisini..
Cevap
34Cevap
Üzerimde yıldız tilbe özgüveni var 🤓
İnsanın kendisini sevmesi harika bir şey gadası
Şu kadına hastayım bayılıyorum yaa 😍😂😂 Az veya çok ne kadar güzel olduğunu biliyor ve farkında ama bunu kompleks yapıp ağlanmak yerine kendini kabul edip böyle mükemmelim diyor, olması gereken.
Buna ego diyen süperzekalar çıkıyor ki onlara göre kimse kendini beğenmemeli ve sürekli aynaya bakıp ağlanmalı. Küçük Emrahlık rağbet görmüyor artık. 🤣🤣
buluyorum, canım kendim, öperim omuzlarımdan :D ruhum misafir bu bedende ve sevmekle kalmaz, saygı duyarım bedenime.
Özgüvene sahip olmadığım için öyle olduğumu düşünmüyorum ama adıma açılan sahte hesaplar bunun açıklamasını yapıyor zaten
:))))))
cok cirkin
ama ilk kaset cikarttiginda asık olmustum Yildiza :)))))
o zamanda cirkindi :))))
Kadın gözümüzün önünde mis gibi delirdi be.
Çirkin değilim, güzel de değilim. Ortalama bir bireyim.
Evde yalnızken bulmuyorum. İnsan içine çıktığımda diğer insanları görüyorum ve fikrim değişiyor.😂
Kadin efsane yaa seviyoruz❤❤
Kendimide begenirim
Kendisiyle barışık insanları seviyorum. Kendimle de bu konuda barışık insanım...
Normal buluyorum ama cok guzel olmak isterdim 😅
Şoförler bile bana bakıyor özellikle otobüs şoförü 😍
İnsan kendini sevmeli. Ne güzel Yıldız abla bunu başarıyor ❤️🌸
bu kadına bayılıyorum fdjdfldfjdkjldf cok haklı bu kadının gencligi de cok hos ayrıca
Şakacı. 🙄😄
Tabi ki güzel buluyorum.
Evet güzel buluyorum çevremdekiler de öyle söylerler
Ay ben kendimi çok seviyorum ama zerre güzel bulmuyorum.
Başımı derde sokacak kadar güzelim daha güzelleşmeye gerektpkbenim cnaım yıldız ablam😂
Şu kadındaki özgüven azıcıgi keşke bende olsa kendimi iğrenç görüyorum
Bu kadının her sözü felsefiktir. Bayılıyorum
En İyi Cevap