Ben hepsini ayırt etmeksizin beğeniyorum.
Rus kadınları
Koreli kadınları
Amerikan kadınları
Arap kadınları
Hiçbiri Türk kadının yerini dolduramaz. O kadar🇹🇷
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben hepsini ayırt etmeksizin beğeniyorum.
Karşımdan gelen insana bir defaya mahsus kim, acaba tanıyor muyum diye 0.5 saniyeliğine bakarken saçını savurup sanki tüm cinselliğimle onu arzuluyormuşum gibi davranırlarsa Türk kadınları asla erkeklerin ilk tercihi olmayacaktır. Hayatımda kimseyi taciz etmedim, rahatsız edecek derecede bakmadım ancak buna rağmen lisede tüm sınıf benim şahidim olduğu halde bir kız tarafından kendisine sapıkça baktığım iddiasıyla iftiraya uğradım. Ailem okula geldi. Afedersiniz kıza sektiri çektik. Böyle peynir markalarının her gün yanımdan geçip gittiğini bilmek beni kadınlardan soğutuyor. Yazık...
Olay da şöyle oldu bak ne kadar haklıyım sen de gör. Sıra arkadaşım erkek, bir kızla flörtleşiyor ama flörtlüğün cahilliğine bak. Birbirlerine kalem fırlatıyorlar. Ulan kalem oradan birinin gözüne girse hesabını nasıl vereceksiniz? Ali atma bak yanında oturuyorum kalem bana gelecek dedim. Kaş@rın adı da Feryal'di. Feryal atıyor kanka ben bir şey yapmıyorum dedi. Ben de sol taraftaki sıralardan birinde oturan Feryal'e bakmaya başladım. Dik dik baktım, tabiri caizse kavga çıkarma bakışı. Kız dedi sen bana ne bakıyorsun. O esnada da ders anlatıyor hoca. Tüm sınıf döndü bize. Sen bana nasıl bakarsın önüne dön dedi. Yanımdaki adama kalem fırlatıyorsun ya benim gözüme gelse, dersi dinleyemiyırum dedim. Bakmayacaksın ulan dedi böyle üstüme yürüdü sınıfın içinde. Tutmaya çalıştı işte arkadaşları. Müsade etmediler bana gelmesine. Sonra bana kalemlik fırlattı (tutturamadı eşek suratlı), sinirlenip sınıftan çıktı gitti. Hoca bana bakıyor noluyor diye. Hocam dedim Ali şahidim, ikisi birbirine kalem fırlatıyordu. Ben de utanır belki yaptığından dedim ona baktım. Olay bu. Hoca gitmiş müdüre şikayet etmiş Feryal ve Celebrindir dersimi sabote etti diye. Müdüre gittik. Müdürün yanında bana diyor hocam Türkiye'de bir erkek bir kıza iyi bir amaçla bakamaz bu bana bakıyordu diyor. İçimden dedim senden daha kaliteli bir kaş@r yok. Hakkımı da helal etmiyorum o 0ç müdüre de kaş@r Feryale de. İnşallah bir domuzla evlenir.
Make up buna sebep oluyor ama yaptıkları abartısız doğal görünüm makyajı, beni onlar gibi olmaya, onları beğenmeye itiyor. Doğal olmayı ama yinede gözden kaçmamayı tercih ederim.
Cevap
28Cevap
Rus kızlarını seviyorum tabi ki de. türk kızı 180-190 erkek peşinde koşsun kendini köleleştirsin ancak. burada türk kızı seviyoruz diyenler rus görse tüm parasını verir
Türk hanımlarının aldığı kültürle, hiçbir ırk boy ölçüşemez..
Z kuşağı denilen, millete zorla empoze edilmeye çalışılan çakma ve yapay kuşaktan bahsetmiyorum..
Hakiki Müslüman ve Osmanlı kültürüne yakışır şekilde yetişen hanımlardan bahsediyorum.. Zaman geçtikçe değerleri daha da artıyor..
Ne olursa olsun yaa benim kendi insanim baska. Sen latin rus o bu dersin cenazene yine Türk kizi gelir. Türk kizi candır. Geri kalani heyecan
Tabi Türk kızı cenazede lazım bide savaşta mermi taşmaya
Sana diyo sana
Öyle dedi ve rusu kovaladı 😂
Bence samimiyet sıcaklık ve sadakat dersen ukraynalı kadınlar hepsi orspu değil tabiki onlarında gerçekten düzgün kadınları bizim türk kadınlarından çok iyi olduğunu biliyorum
Kazak kadınları ben erkeğine hizmette sadakatta saygıda kusur etmeyen başka millet görmedim
Favorim bu ikisi bunlardan biriyle evlenebilirim türk kadınının poposu gereksiz kalkmış bunu ukraynalı bir kadından duymuştum 😁😂😂
Türk kızının nazını tribini bunlar verebilir mi be ksjsjsjsjssj
Latin, kürt ve Rus kadınları çok beğeniyorum türk kadınları toplumsal açlıktan dolayı egoları çok
Bence hepsi güzel ama Latin ve İrlandalı olanlar daha çekici
Oyum türk kadınlarına.
Ama Rus, Arap kadınları da çirkin değiller
İsveç, Danimarka, Birleşik Krallık (kuzey kesimde ki yerli), Kore, Çin, Türk
asya kadınlarının bembeyaz saf oluşu aşırı tatlı geliyor
Asyalılar beyaz tenli değiller Ahhh 😂 hilelerinden sanırım hiç haberin yok sanırım:) Asya ülkesi sıcak iklime sahip nasıl bembeyaz bir toplum olabilir ki:)
@Tubaacelyaaa japon koreli kizlar hep bembeyaz reelslerde kandirldim mi
Kız beyaz falan değiller ahh 😃 onların kullandığı hileleri araştır ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın soğuk iklimde bembeyaz ten olur:) makyajsız halleri esmer:)
Asyalılar özellikle Kore Japonya hatta yeni nesil vietnamlılar.
Her ülkenin kadınlarının farklı fiziki güzellikleri vardır. Herkesin görüşü ayrıdır. Ama tüm kadınlar güzeldir. 🌸🧿
Arap diyen var mı cidden diyecem de abazalar dan varmış beğenen
Su ruhlar falan diyenlerin ağzına ayakkabiyla vurmak istiyorum
Türkiye der susarım
Şu arapları demede kimi dersen de gööt sallayıcı ırıspılar
Hiç biri Türk kadını olamaz
Tabiki de Rus :)
latinler neden yok
Koreli kadınları beğeniyorum.
amerikan ve turk kadinlari >>>
Ruslar Asyalılar Fransızlar Latin amerikalılar
Kendi egosunda boğulan türk kızlarıyla işimiz yok 😀
Kore, Rus, Brezilya - Peru - Colombiya