Dilan polat ürünleri kullanan var mı, hangi ürünlerini kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Dilan polat ürünleri kullanan var mı, hangi ürünlerini kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Aloe vera içerikli sabununu kullanıyorum. Bide keratin bakım sütünü kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Özellikle boyalı saçlarım için keratin sütü tam bir kurtarıcı ürün oluyor.
Cevap
6Cevap
Ben hiç denemedim
Hayır, kendisini takip ediyorum fakat para kazandırmak istemiyorum. Güven de vermiyor ürünleri zaten.
Neden guven vermiyor
Memnun olmayan çok insan gördüm ya o yüzden, ben çok olduğunu da sanmıyorum, başka marka al daha iyi
İyi olduğunu sanmıyorum*
Arkadaşım şu detoks içeceklerinden almıştı da. Bana para tuzağı gibi geliyor..
Detoks icecekleri bana mantikli gelmiyor evde kolayca yapilabilen bir seye neden para veresin ki
Birde sürekliliği yok, sürekli kullansan da illaki sağlık sorunu oluşur saçma.
Sabununu kullanıyorum, bir de kremini. Oldukça memnunum. Tavsiye ederim 🤌🏻🌸
Pirinc ozlu olan mi
@Pikauv cevap verir misin bilmem ama almak istiyirum ama kararsizim önerir ve sen ne için kullanıyorsun cevap verirsen mutlu olurum
Ne için kullaniyordun yani işine yaradı
@Huzurparki Aloe veralısı daha çok sivilce cilde iyi geliyor, bende yok ama kullandım. Şimdi pirinç özlüsünü aldım henüz kullanmadım, nez demirin ürünü olan ballı eşek sütü sabununu da almıştım, şu an onu kullanıyorum. Bu da çok güzel. Sabundan sonra Dilan’ın kremini de al sür, çok güzel oluyor. Krem de çok iyi gerçekten.
Krem renk eşitlememi yapıyor
@Huzurparki içeriğinde doğal bitki özleri özleri var, renk eşitliyor nemlendiriyor. Bir de yaşa bağlı ciltte çizgiler oluşuyor ya onları onarıyor falan. Egzama gibi şeylere de iyi geliyor. Benim ayak bileğim de vardı. Küçük egzama demişti doktor onu kullandım, başka bir şey kullanmadım hemen geçirdi.
Vay be teşekkür ederim kremin adını nedir söyler misin bir de sabunlar konusunda kararsız kaldım sivilcem yok ama başka şeylere iyi geliyorsa alayom
Çok teşekkür ederim
3-4 cesıtım var degsık degısık kullanıyorum dermısım. Yok tanımıyorum hanfendıyı
Kullanmadım ama kullananlar memnun olduğunu söylüyor.
Güvenmiyorum açıkcası
hayır kendimden nefret etmiyorum
Yok kullanmadım hiç. Kullanana da denk gelmedim.
Polat Alemdar olsaydı belki kullanırdım
Hayır
Kullanmadım
hayr kullanmiyorum
Evet tavsiye ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?