Biraz doğal olun ya mükemmel olmaya gerek yok
Normalleşti
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gereksiz estetikleri doğru bulmuyorum. Bazı durumlarda cidden insanlar psikolojik olarak kötü hissedip takıntı haline getiriyor, yaptırılabilir ama zaten göze batmayan en ufak bir kusur yüzünden bıçak altına yatılması çok kötü bence. Kusurlarınızı sevin nazar boncuğunuz olsun abartmayınn 🥹🙏🏻🙏🏻
Cevap
11Cevap
Gayet normal ve doğal bir durum. Milletimiz güzelleşmeye karşı bu kadar kompleksli olmamalı artık.
Gerçekten bend e anlamıyorum. Ben de estetik karşıtıyım mesela ama estetik yapan insanlara karışmam. Herkesin kendi bedeni. Kendinde beğenmediği yerleri vardır, güzelleşmek istiyordur yapabilir.
Ben de*
@tatliyapmayisevenkiz Kesinlikle cildimizde nasıl sorun olduğunda bakımını yapıyorsak kendimizle barışık bunu kabullenir şekilde düzeltiyorsak bence estetikte aynı şey birisi dış bakım birisi iç onarma diye espri yaparım ben hatta :D
Güzelleşme kompleksi değil bence bu da hani çoğu insana yakışmıyor falan ya zaten, milletimizi de biliyorsunuz zaten eleştirmeyi severiz, daha kötü olmak için para verip onca uğraş falan bence saçma geliyor olabilir bende kimseye bugüne kadar estetikli diye bi laf söylemedim ama hiç yakışmadığı kesin, berbat oluyor.
@Ahmeet26 Yoo bence yaptıranların çoğu aşırı güzel oluyor. Gayet de kompleks sizde buna bir örneksiniz güzelleşen insanlara berbat kötü duruyor vs demeniz yani hiçbirisi mi güzel değildi ki benim gördüklerim çok iyi olmuşlardı. Bir yabancılara bakıyorum güzelleşmek için estetik olsun vs her bakımı yapıyorlar ve milletlerinde bunu hiç kompleks yapan yok yaptıran herkes çirkin oluyor şöyle böyle diyen yok ama bizim millete bakıyorum ay bakımlı bu yemek yapamaz ay protez tırnak mı ay estetik mi yaptırmış iğrenç vs milletçe kıskanıyoruz ve kompleksliyiz evet.
@Ahmeet26 Bunu bir erkeğin demesi de ayrı bir ironi Türk erkekleri özellikle eşlerinin güzel olmasına sinir oluyorlar. Yok doğal severiz yok estetiksiz severiz deyip bunların alasını yaptıranlarla en çok onların olması sonucu gösteriyor görüşte tüü kaka iğrenç kızlar makyajsız olun bakımsız olun milletimin kadınları güzelleşmesin çünkü ileride evleneceğim kadın da bakımlı olur güzel olur dikkat çeker kafası ve Türk erkeği bunu hiç istemez.
Evet aşırı kıskanç bir insanım ben ama elalemden dolayı kendi eşim çirkin olsun, bakımsız olsun vs istemem asla, bakım ayrı bir şey estetik ayrı bu arada ki evet erkek olarak söylüyorum hiç şimdiye kadar estetik yaptırıp daha güzel Olan kimseyi görmedim gerçekten, gerçekten söylüyorum bunu, başka bir nedenle değil.
İnsanın kendini bilmesi gerekiyor bence, yakışmayan bir şeyi yaptırmazsın, örnek vermek için söylüyorum, mesela bana 3 numara saç çok yakışır, yaptırırım genelde hep öyle gezmesem de. Bunun gibi.🙏
Bu konu fazla uzadı herkesin görüşü farklıdır ama birbirimize saygı duymak zorundayız
Anormal olan her şeyin normalleştiği, olması gereken şeylerinse anormalleştiği bir dönemdeyiz.. Yani bu da normalleşti, anormal olmasına rağmen ‽
Maalesef, eski doğallıklar yok. Daha doğrusu doğal güzel diyebileceğimiz kızlar kalmadı.
Evet öyle
Bence güzel kadın bakımlı kadindir. Bakimsiz olup burnunu dudağını yaptirsa kac yazar
Bence çok kötü duruyor estetik, ayrıca belli oluyor ve etiket ediyor her yerde.
Normal tabi eğer kusur varsa gereksizse gerek yok boş yere bıçak altına yatmaya
Maalesef sosyal medyaya göre normalleşmiş gibi gösteriyor
alt yapı olmadıktan sonra istediği kadar estetik olsun düzelmez, potansiyeli var demek ki
Maalesef yaygınlaştı. Hiç iyi bir şey değil. Doğal olmak en güzeli ama anlatamazsın.
normalleşti bari güzelleşseler daha iğrenç oluyolar makine üretimi gibi resmen
Heryeri silikon botox vs normal olmak doğal güzellik dururken ne biliyim
Çevremde bile yapan var ki yaygınlaşmış
Sana ne ya millet istediğini yapar
Normalleşti
Normallesti
her kes normal seymis gibi yaptırıyor
normalleştirdiler
Normalleşti
Normal
maalesef
Evet normaldi zaten