Güzellik & Bakım Fiziginize güveniyor musunuz? 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? _SkullCrusher_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fiziginize güveniyor musunuz? 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Fiziginize güveniyor musunuz? 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Evet güveniyorum 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Puanlayamam ama beğeniyom, şükür elhamdulillah 😅💁♀️ 1 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 10/10 diyebilirim kendime, tek bi şikayetim bile yok 😄 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl 8 veririm. 1 7 Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl 2 puanı niye kırdın Yorumla Coraline-0 +1 yıl Spora ihtiyacım var cksncnnx Yorumla Coraline-0 +1 yıl ayrıca kimse mükkemmel değildir, kusursuz insan yoktur. Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl Gayet iyisin aslında bilemedim djdjd Yorumla Coraline-0 +1 yıl 8 iyidir ya dediğim gibi kimse kusursuz değildir 😃 Yorumla _SkullCrusher_ +1 yıl https://youtu.be/BMbo69m9Mto Yorumla Coraline-0 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl @mylfe343 yorumunu gördüm. Hadi oradan taş gibiymişmiş diyerek profiline tıkladım. Maşallah diyerek çıkıyorum 😂😂 Allah sahibine bağışlasın 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. 10u bilmem de iyidir biraz daha kilo verirsem daha iyi olacak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aslında 10 ama spor yapanlara saygımdan 9. Ben de spor yapıyorum ancak çok delicesine değil. Her hangi bir abs vs yok. Olduğunda 10. 0 0 Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 9 veriyorum kendime 1 3 Yorumla GeceninSisi +1 yıl 1 puan nereden kırıldı hocam Yorumla Jzjcjksjxkxdjjsj +1 yıl @GeceninSisi kendini beğenmiş biri olarak görünmemek için kırdım Yorumla GeceninSisi +1 yıl Hahah 😅 beğeniyorsun ama belli Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pek değil 10 üzerinden 5 veriyorum 0 0 Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. ben kendime 10 veriyorum 0 0 Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 506 cevap paylaştı. 10 üzerinden 3 bilemedin 4 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 696 cevap paylaştı. Fiziğim yok 4 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Memnunum 0 0 Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 724 cevap paylaştı. 8 olur 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. 10/10 taş gibiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet güveniyorum
Puanlayamam ama beğeniyom, şükür elhamdulillah 😅💁♀️
10/10 diyebilirim kendime, tek bi şikayetim bile yok 😄
8 veririm.
2 puanı niye kırdın
Spora ihtiyacım var cksncnnx
ayrıca kimse mükkemmel değildir, kusursuz insan yoktur.
Gayet iyisin aslında bilemedim djdjd
8 iyidir ya dediğim gibi kimse kusursuz değildir 😃
https://youtu.be/BMbo69m9Mto
😂😂
@mylfe343 yorumunu gördüm. Hadi oradan taş gibiymişmiş diyerek profiline tıkladım. Maşallah diyerek çıkıyorum 😂😂 Allah sahibine bağışlasın
8.5 veriyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
10u bilmem de iyidir biraz daha kilo verirsem daha iyi olacak.
Aslında 10 ama spor yapanlara saygımdan 9. Ben de spor yapıyorum ancak çok delicesine değil. Her hangi bir abs vs yok. Olduğunda 10.
9 veriyorum kendime
1 puan nereden kırıldı hocam
@GeceninSisi kendini beğenmiş biri olarak görünmemek için kırdım
Hahah 😅 beğeniyorsun ama belli
7 spor yapsam düzenli 10 verirdim.. 😀
Pek değil 10 üzerinden 5 veriyorum
En güvendiğim şey 8/10
Fiziğime 5 veriyorum 😂
İyiyim daha iyi olmaya çalışıyorum.
ben kendime 10 veriyorum
10 üzerinden 3 bilemedin 4
Pek guvenmiyorum