Zayif kizlar neden begeniliyor ince bacakli kollari incecik olan bir de bunlara mankennn deniyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZayıflık, herkes tarafından beğenilen bir özellik değildir. Ancak, toplumumuzun bazı kesimlerinde, özellikle medya tarafından sürekli olarak sunulan zayıf beden idealinin etkisiyle, incecik kızlar daha çekici veya güzel olarak algılanabilir. Bu ideal, sağlıklı bir vücut ağırlığından daha zayıf bir bedenin daha cazip olduğu yanılsamasına yol açabilir. Ancak, bu algı sağlıksız bir beden imajı oluşturabilir ve bazı insanların yeme bozukluklarına veya diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır beğenilmiyor. Kim demiş onu 😅
gidip araştırın biraz toplumun geneli balık etli tarzında sever. Belki ayıp olmasın falan kara kuru oldukları için öyle söyleyenler vardır manken gibi diye 😂
010 Yorumla- +1 yıl
O yüzden Rusları görünce dibiniz düşüyor evet.
- +1 yıl
@cileksarisi onun nedeni biraz da başka ama neyse söylenmez sadece fiziksel değil yani Rus kadınlar, bizim toplum erkekleri tarafından bir özelliği ile biliniyorlar, karakteristik bir özellik.
- +1 yıl
Şimdi böyle mi oldu yapma ya :D
- +1 yıl
Nedeni o olsa güzellik vurgulanıp durmaz. Sadece öyleler dersiniz geçersiniz. O zaman Türk erkeği ağır yoklukta ve karaktersiz buradan bu mu çıkıyor?
- +1 yıl
@cileksarisi öyle ama, beyaz tenli olmaları en başta sevilen özellikleri zaten, zayıf diye sevildiklerini zannetmiyorum ben yani.
- +1 yıl
Gayet de vücutları da beğeniliyor şimdi inkar etmenize lüzum yok.
- +1 yıl
@cileksarisi tabii beğenenler vardır zaten inkâr etmiyorum ben de ama bahsettiğim şey genel olarak bizim toplumumuzda çok zayıf sevilmez, biraz balık etli daha ön plandadır.
- +1 yıl
@cileksarisi zaten o dediğiniz de doğru ki, Türk erkeğinin yoklukta olmadığını bilmeyen var mı? Hiç hak etmeyen tabiri caizse Kezban denilen kızlar bile, burnu havada geziyor nedeni 100 tane erkeğin bakması, yazması, konuşması işte.
- +1 yıl
Balık etli daha ön planda olsa ki balık etli anlayışınız balina et üstüne üstlük hiçbir ülkede balık et diye bir şey yok fitlik var. Bunca sene bu uyruktan kadınlar bu ülkede meşhur olmazlardı.
- +1 yıl
@cileksarisi balık etliden kastım, zayıf değil, kilolu da değil kalın bacak falan, ben kendi yorumumu söylüyorum ya, en azından benim için ve çevremdeki tanıdığım insanlar için öyle. Tamam konuşmak istemiyorum bu konu hakkında, siz haklısınız tamam 40-50 kilo kadınlar daha iyidir.
+1 yılBence bizim kızlar zayıflığı zariflik ve fitlik sanıyorlar. Fit dediğin bana göre daha derli toplu, güçlü görünen bir bedendir. Ne kuru bir iskeleti tercih ederim ne de balık etli şisman birini.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
35Cevap
+1 yılBeğenilmese neden modeller ve mankenler zayıf ve ince olsun. Dikkat edildiyse Dünya da güzel olarak tabir edilen kadınların %90 ı zayıf. Aynı şekilde oyuncular bile zayıf kadınlardan seçiliyor 🤷♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Bence kıyafeti daha güzel taşıyorlar özellikle de uzun bacaklara sahiplerse..
zayıflık beğeni kriteri değil
ama göbek
selilüt
sarkma göze hitap etmiyor
öyle olunca zayıflar daha cok beğeni topluyor cünkü yukardakilerden onlarda yok
10 Yorumla
+1 yılBu Türk kadınlarının model kıvamındaki fıstıklarla derdi ne? Burada sözde balık etli diyenlerin çoğu fıstık gibi manken Rus kızı kıvamında kadın bulamayan tipler.
10 Yorumla
+1 yılAlgı yaratıldı bunu da siz kadınlar yaptınız sonra neden beğenilmiyor kilolu olan çünkü bedene tabi olan beyinler yarattınız
17 Yorumla
Soran+1 yılValla dogru diyorsun hemcinslerim kendi kendilerine algi yaratip o algiya uymaya calisiyorlar sonra suc erkeklere kaliyor ama zayif kizlari öven tayfa var bir de fitlikten bahsetmiyorum
- +1 yıl
Çok doğru diyorsun sen haklısın
- +1 yıl
Ama bunu kimseye anlatamazsın emin ol
- +1 yıl
Ne algısı senelerdir Rus kadınlarına dibi düşen siz değil misiniz? Veya Victoria's Secret modellerine dünyaca da beğenilen tipte bu kadınlar. Şimdi yaranmak için kıvırmak komedi cidden.
- +1 yıl
Ne diyorsun sen değişik vaka
- +1 yıl
Kendi beynine sokamadığın düşüncelerini bana anlatma
- +1 yıl
O kadar saçma bir cümle'ki yaranmak ne alaka
Ben cok begeniyorum bana cok cekici geliyor. Göbek acik, gogus dekolte tarzi kiyafetler falanda giydilermi cok güzel duruyorlar. Zayif kizlar candir
00 YorumlaZayıf olmak iyi aslında ama aşırı, böyle çıta gibi olanlar çok itici görünüyor aksine. Biraz yesinler yaa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartmayalim boy kilo orantili olursan kilo onemli degil. kizin 175 boyu vardir 65 kilodur bir dey olmaz.1.55 boyla 65 kilo olursa bir kiz kim ne yapsin obezi. herkes boyuna gore kilosuna ceki duzen versin.
00 YorumlaKilolu sağlıksız bir kadın olmaktan iyidir zayıf veya fit halde birisini bende çok beğenirim
11 Yorumla- +1 yıl
Senelerdir Rus kadınlarına dibi düşen adamlar iskelet miskelet der olmuş şimdi yokluktan yaranmak için. Sizi dobralığınızdan ötürü tebrik ederim.
+1 yılNe alaka kim demiş bunu balık etli severiz biz genelde
00 Yorumla
+1 yılIncecik kızlarda erkeklerde beğenilmiyor. Sağlıksız gözüküyor
00 Yorumla
+1 yılDaha fit, daha duzgun, daha cekici bir goruntu oluyor, kiyafetler daha guzel duruyor sanki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin balık etlisi güzel. Temas edince eline gelmeli.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 994 cevap paylaştı.
+1 yılO ne la oyle baston gibi neyi begenilsin bunlarin bir de manken mi olmuslar cok ilginc
00 Yorumla
+1 yılBunun sebebi zihinlere kazılan güzellik algısı maalesef.
00 Yorumlazayiflarda guzel abartmissin aciklamayi yazarken, ama bana gore hafif kalin bacak daha cekici
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı zayıflık da güzel değil nasıl beğeniliyorlar bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılO ne öyle ya iskelet gibi uzaylılar istila mı etti der insan
00 YorumlaHiç beğenmedim bugüne kadar o ney çubuk kıraker gibi 😉
09 Yorumla- +1 yıl
Tabii o yüzden manken Rus kızlarına dibiniz düşüyor. Cidden şu Türk erkekleri yokluktan her şeyi söyler.
- +1 yıl
"Sen başına taş düşsün emi rus kızlar böyle çubuk kıraker değil"
Çok güldüm😅 Allah sizi bildiği gibi yapsın ya yokluk sadece sûkunete dönüşmemiş, ironide katmış😂😂😂😂 - +1 yıl
Çubuk kraker diye bir vücut yok zaten beyefendi kıvırmayalım. Bu hanımın kastettiği manken zayıflığı işte
- +1 yıl
Tabii canım tek sevdiğiniz şey kültürleridir zaten ahahahha :DGerçekleri söylüyorum diye başıma taş düşmesin lütfen :)
+1 yılBana göre cok zayıflıkda ıyı değil ya ortası iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe giyilse yakışır , kimse yağlı birine güzel demez
13 Yorumla
Soran+1 yılYagli demedim fit olmak güzeldir zargana olup napayim
Cevap sahibi+1 yılOrtası iyidir.
- +1 yıl
Türk kadınlarının fitlik algısı balina et zayıflık algısı da manken kilosu cidden ironi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hiç sevmem, balıketli severim, hatta çok hafiften şişman da olabilir.
popoyu memeyi tuttuğumda avuçlarım dolsun isterim.04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@flesya sapıklık ne alaka hanfendi, sevdiğim şeyi yazdım.
- +1 yıl
Evet o yüzden manken gibi Rus kızlarını görünce dibiniz düşüyor.
Cevap sahibi+1 yıl@cileksarisi daha önce tanıştık mı?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİncecik kol bacak güzel bir şey değil. Bazı arkadaşlarım var sarılıyoruz kemik batıyo her yerime
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılErkek hafif kız sever (ben severim) hatlarını belli edecek kilosu olsun yeterli
00 Yorumla asiri kilolu olmanin iyi olmadigi gibi asiri zayif olmak da iyi degil, bence o kadar da iyi durmuyorlar
00 Yorumlazayıf kızlar begenılıyor diye genelleme yapma ben beğenmiyorum 🤧
00 YorumlaŞişmanlıktan iyidir. Ne öyle yağlı yağlı vıcık vıcık. Ayrıca mankenler sıska değil fit
03 Yorumla- +1 yıl
Nihayet aradığım yorum ya. Sizi istisna dışında tutarak söylüyorum bu Türk kadınlarının model fiziği ile aşırı bir derdi var. Fitlik dedikleri de balina kilosu.
- +1 yıl
Aynen bir de aşağıda bazı erkekler balık et demiş yaranmak için. O yüzden senelerdir yabancı uyruklu manken kadınlar meşhur bu ülkede o yüzden Ruslara dibi düşüyor.
nedense bende zayıf kızları severim
00 Yorumla
+1 yılEğer beyaz tenliyse evett
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİncecik kız beğenen erkek görmedim ben
00 Yorumla
+1 yılZayıflık daha guzel gosterdigi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuslarin güzel bulunmasının sebebi sadece zayıf olmaları değil ama
00 Yorumla
+1 yılTam tersi balık etliler daha çok beğenilir
00 YorumlaBazılarında hoş duruyor
00 Yorumla
+1 yılHayır bu kadar değil saçmalamayın
00 YorumlaHerkes kendine yakışanı kadar olsa
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılKilo güzelliği bozuyor çünkü kendimden biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılBenim neden haberim yok bundan nsjcnfjffn
06 Yorumla- +1 yıl
Haberiniz vardır Rus kadınlarına senelerdir ayılıp bayılan bir nesilsiniz. Hani onlarda manken gibi ya dibiniz düşüyor ya. Türk erkeklerinin bir kadına yaranmak için her türlü sallaması komedi.
- +1 yıl
Rus kadinlari incecik falan degil hanımefendi
- +1 yıl
Gayet de incecikler modeller mankenler onlardan çıkıyor. Yazın görüyoruz plajlarda kıvırmayalım şimdi.
- +1 yıl
Onları begenme sebebimiz ince olmalarından ziyade seks konusunda cok iyi olmaları:D
- +1 yıl
Yine uydurmayalım senelerdir güzellikleri konuşuluyor öyle düşünseniz direkt takılmada iyiler derdiniz.
- +1 yıl
Valla sahsen benim daha cok tercihim baliketli olmalari. Her erkek veya her kadin aynı değildir.
+1 yılBir sebebi yok, zayıf seviyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Nihayet dürüst birisi çıkmış. Senelerdir Rus kadınlarına ölüp biten Türk erkekleri balina et istiyoruz der olmuş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılElinde kalır kuru kız. Biraz etli butlu olacak ele avuca gelecek
07 Yorumla- +1 yıl
O yüzden Rus kadınlarına dibiniz düşüyor manken gibiler.
Cevap sahibi+1 yılBen rus sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha çok izlanda irlanda norveç
Cevap sahibi+1 yılOnlar daha bakımlı ve toplu oluyor
- +1 yıl
Ay bi de memleket seçiyorlar mdkdkdk sanki onlarda hâli hazırda paket sizi bekliyorlar
Cevap sahibi+1 yılİlgi duyuyorum dedim bekliyorlar demedim. Ama şu bir gerçek sizlerden daha iyiler hem insanlık açısından hem fizik
- +1 yıl
Valla erkeklerin sağı solu belli olmuyor. Hepiniz yalancısınız.
+1 yılInce bacak begenilemz
Balikkkk olucaksin03 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeklerinin yokluktan her şeyi söylemesi komedi. O yüzden mi Rus kadını görünce dibiniz düşüyor plajlarda.
- +1 yıl
@cileksarisi off boş yapma be
- +1 yıl
Ne boşu gerçekleri konuşuyorum hazmedemezsin tabii
+1 yılAynen ya hiç iyi değil :p
02 Yorumla- +1 yıl
Evet o yüzden Rus kadınlarına tapıyorsunuz model kıvamında beğenmediğiniz için değil mi :D
- +1 yıl
@cileksarisi ben tapmıorum kadınlara tapmak bi yana selam bile vermiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence hafif balık etli olan kızlar daha güzel.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZayıflığın aşırısı da iyi değil.
+1 yılZayıf değil orta halli olmalı
09 Yorumla- +1 yıl
O yüzden mi Rus kadınlarını beğeniyorsunuz beyefendi :)?
- +1 yıl
Yok canım ne alaka
Beli ince orta halli olsun boyu önemli değil 🙃 - +1 yıl
Ama bu hanımın kastettiği balina etliler :)
- +1 yıl
Hayır balina sevmiyorum
- +1 yıl
Yani demek istediğim bizim ülkede balık et dedin miydi balinadır o :D
- +1 yıl
Tamam tamam beli ince olsun olur, her zerresine değer veririm 😋😃
- +1 yıl
2. kez dua ediyorum bak sana Allah ince belli çıkartsın karşına inşallah.
- +1 yıl
Sen gerçekten çok mükemmel bir kadınsın çok teşekkür ederim 😊🙏
- +1 yıl
Rica ederim.
- Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılhepsi değil
00 Yorumla
+1 yılSisko severim
00 Yorumla
+1 yılhoş görünüyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılBen hafif etli seviyorum
00 YorumlaZayıf iğrenç, hafif kilolu olması iyidir
04 Yorumla- +1 yıl
O yüzden mi Rus görünce dibiniz düşüyor plajlarda..
- +1 yıl
Ben şu an Antalya da 5 yıldızlı bir otelde çalışıyorum misafirlerlerimiz Rus ve Alman, kadınları manken gibi olanda var çok kilolu olanda var ama onları hiç beğenmiyorum en güzeli en iyisi bizim kadınlarımız valla bizim kadınlarımızı hiçbirine değişmem tabi ne çok zayıf olacak nede çok kilolu ikisinin ortası oldumu tamamdır
- +1 yıl
Madem beğenmiyorsunuz bu kadın ırkları nasıl meşhur oldu bu kadar bu ülkede?
+1 yılHiç sevmem
03 Yorumla- +1 yıl
Evet balina kızlarımızın övüntüsü cidden. o yüzden senelerdir Rus görünce dibi düşüyor erkeklerin. Model gibiler ya.
Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cekici cunku
03 Yorumla
Soran+1 yılNesi cekici
- +1 yıl
Bal gibide çekici. Rus kadınlarının beğenilmesinin sebebi.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana farketmiyor Kocaeli'de yaşasın yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılselam insanlar çoğu öyle sevıyor
01 Yorumla- +1 yıl
değil mi mesela Rus kadınlarını sever bizim millet neden model gibi oldukları için ben hiç balık etli Rus görmedim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkejler kemik seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekici olduklar için
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?