Ben müzisyenim bir konser öncesi tırnağım kırıldı diye protez tırnak yaptırmıştım ama çok çalışınca çıkmıştı japon yapıştırıcısı baya hayatımı kurtarmıştı. Sonrasında kendim çıkarmak gibi bir hata yapmıştım ama sıcak suyla yavaşça çıkarmak gerekiyormuş. Ya da özel bir solüsyonu var, onunla çıkartılabiliyormuş. Tırnağım 6 ay kendine gelmemişti. Japon yapıştırıcısı çıkıyor ama dikkatli bir şekilde çıkartmanızı öneririm. Yine de bir kuaförle görüşün derim ☺️
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Önerdiğin bir tane var mı? Yani ben çıkmasın istiyorum en azından bir hafta aynı Tırnak kalsın banyoda çıkmasın böyle saçlarımı çitilesem bile çıkarması kolay ama sağlam mıdır
Bana biri o Tırnak yapıştırıcıları askında Japon yapıştırıcısı demişti hatta 10 yıl önce falan çok kuvvetliydi bu takma tırnakların yapıştırıcısı bir kere kuaför bile çok zor çıkarmıştı o zaman çatlayan oje vardı onu da sürmüştüm o da çok zor çıkıyordu
Tırnaklarınıza çok zarar veirr bakım yaglarıyla uzatmayı deneyin. Bir sorun olmaz ama tırnaklar çok yıpranıyor sonrasında torpulenmesi falan gerekiyor ve tırnak yüzeyi çok inceliyor etten dahi kirilabiliyor.