Odunsu
Çiçek
Baharat
Fresh
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir değil bir çok parfum kullanıyorum anlık moduma göre hissetmek istediğim kokuyu sıkıyorum, örneğin şu sıralar Oriflame Elvie daha çok sıkıyorum hafif çiçeğimsi kokusu baharı çağdaştırıyor, geceleri daha çok yine Oriflameden So Fever Her seviyorum uyurken falan sıkıyorum gece için mükemmel bi koku😅 bu parfümleri günlük hayatımda kullanıyorum, daha özel günler için Agent Provocateur parfumum var, yıllardır vazgeçemiyorum ondan bağımlılık yapıyor resmen. Duştan çıktığımda çoğu zaman parfum değil de Victoria Secret vücut spreyi Urban Bouquet Pink sıkıyorum rüm vücuduma, onun hafif pudramsı şeker kokusuna aşığım😅
Parfüm seçimlerime güveniyorum tabi maddelerini pek araştırmam ama daha çok çiçeğimsi, hafif fresh yormayan kokuları severim.
Ben genel olarak Bleu de Chanel: Odunsu ve baharatlı bir koku olan Bleu de Chanel, erkekler arasında çok popülerdir.
Dior Sauvage: Ferah ve maskülen bir koku olan Dior Sauvage, kadınlar tarafından da sıklıkla beğenilir.
Acqua di Gio: Deniz kokusu içeren ve ferah bir koku olan Acqua di Gio, yaz aylarında özellikle tercih edilir.
Hugo Boss Bottled: Baharatlı ve odunsu bir koku olan Hugo Boss Bottled, modern erkekler tarafından sıklıkla tercih edilir.
Giorgio Armani Code: Baharatlı ve oryantal bir koku olan Giorgio Armani Code, hem gündüz hem de gece kullanımı için uygun bir seçenektir.
Calvin Klein İntense Eurphoria vazgeçilmezimdir...
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim..😊
Neyimsi olduğunu bilmiyorum.. 😄
Bi adı var mı 😀
Jean paul'la başlıyor.. 😄
Teşekkür ederimm..
Rica ederim.. 😊
Cevap
4Cevap
Burberry classic
Dior fahrenheit
Adidas Ice