Dermoten'in leke karşıtı serumu sivilce yapar mı? Dermoten serum ne işe yarar?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dermoten'in leke karşıtı serumu sivilce yapar mı? Dermoten serum ne işe yarar?

Ben de kullanıyorum benim minik kahramanım piyasada ki en iyi leke karşıtı diyebilirim Etkisini şöyle anlatayım yalnızca güneş lekeleri için değil yaşlanmayla gelen kahverengi lekeleri de gideriyor ben 40 yaşındayım yüzümde oluşan kahverengi lekelerin hepsini dermatenin leke karşıtı serumuyla tamamen Yok ettim kızımın yüzünde ergenlikle ilgili çıkan sivilce lekelerini Bu sayede yok ettik o yüzden ben ismini Küçük Kahraman olarak koydum
Selamlar,
Cilt bakımı için kullanılan farklı formlara sahip ürünler bulunuyor. Krem, tonik ve serumlar popüler cilt bakımı ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle serumlar, yoğun formülleriyle ciltte hızlı bir etki göstererek kızarıklık, koyu leke gibi farkı problemlerin ortadan kalkmasını kolaylaştırıyor. Dermoten serumda farklı cilt tipine sahip kişilerin bakım rutinlerinde tercih edebilecekleri ürünlerden biri.
Ben genelde doktorumun önerdiği serum ve kremleri almaya özen gösteriyorum. Cildim hassas olduğu için bazen sivilcelenme sorunu farklı ürünler kullandığım karşıma çıkıyor. Bu yüzden en iyisi cilt tipine uygun ürünü seçmek ve doktora danışarak bakım rutini oluşturmak. 🙂
Dermoten krem gibi serum formundaki ürünü ile ciltteki koyu leke görünümünün azalmasını sağlayarak cilde parlaklık sağlıyor. Ürün formülünde ise stabil c vitamini, alpha arbutin ve niacimide bulunuyor. Bu formülün lekeye eğilimli ciltlere fayda sağlanması amaçlanıyor.

Dermopen leke karşıtı serumu temiz ve kuru cildine uygulaman gerekiyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez 2-3 damla serumla uygulama yapabilirsin.
Leke karşıtı serum ve kremler, sivilce oluşumuna sebep olmaz. Soyulma ve buna bağlı olarak tahriş gözlemlenebilir. Bu yüzden bu tür ürünler öncelikle boynun ufak bir kısmında denenmelidir.
İmex krem iyi mi sizce?
Imex kremin lekelere bir etkisi yok. Leke açıcı bakım serumu istiyorsan Purest Solutions ürününü tavsiye ederim. Bir gece boynunda dene, tahriş vs olmuyorsa rahatlıkla kullanabilirsin, ki çok nadir tahriş ediyor çünkü içeriğindeki bileşenler bunu önlüyor.
Asla kullanma derim
Cevap
1Cevap
Kolunun iç kısmına dene ilk, alerji yapmasın. Sivilce konusuna gelirsek, herkeste farklı etki yaratır. İlk kullanımdan anlarsın zaten
Ben kullanıyorum gayet memnunum
Hiç duymadım bu markayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?