Makyaj sevgisi kadınların doğasında mı var?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Makyaj sevgisi kadınların doğasında mı var?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Evet bence doğasında vardır yani her kadın güzel görünmek ister bence. nasıl erkekler güçlü olmak isterse kadınlar da güzel olmak ister bu yüzden de sürekli makyaj ve bakım yaparlar bakım tabi ki de kadınlara özgü değildir erkeklerde temiz ve bakımlı olabilir. ama kızlarda makyaj tutkusu erkeklerin araba tutkusu ile yarışır cinsten uyurken bile makyaj yapan kızlar da vardır.
Ben sevmiyorum, çünkü yüzüm nefes alamıyor ve bunalıyorum... Fakat yapmak zorundayım işim gereyi insanla çalîşıyorum, bakımlı gözükmek zorundayım... Fondoten, pudra ve sayre gibi ağır kremleri sürmüyorum.. Sadece göz makyaji ve ruj... Onlara da mesayi bitene kadar zor tahamül ediyorum😳
her kadın makyaj yapmayı sevmez ya da tercih etmez. benim sevgilim (kız) tercih etmiyor ama ben ediyorum.
Gadası senin galeriyi çok merak ediyorum şu an 😂 muhtemelen kadın ve yemek fotolariyla dolu😂😂
En çok yemek 😜😜
Çok kötüsün acıktiriyosun biziiii
Sanki ben acıkmıyorum 😋😋
Ama senin yüzünden biz de acikiyoruz🤭😁
Hani hayat paylaşınca güzeldi
Ama kötü anlamda paylasiyosun fjgjjd
Yemeğin neresi kötü 😋
Ama ama acıktım 🥺
Az kaldı sabret
Oluuuy🍯
Teşekkürler eig için 🍓
🙃🙃
Cevap
8Cevap
Hayır. Her kadın aynı değil. Sadece fıtratımızda beğenilme duygusu var. Kimisi bu duyguyu dizginler, kimisi kölesi olur
Doğallıktan yanayım
Sadece maskara kullanmayı seviyorum, fondoten ise özel bi yere gideceksem sürerim..
Asıl güzelliğimi mahvetmek gibi bi niyetim yok
Sürekli makyaj yapan biri değilim makyajın uzun vadede cildi yıprattığını düşündüğüm için olabildiğince doğal halimle dışarıya çıkıyorum insanlara kendimi beğendirmek gibi bir derdim yok.
Evet kendine bakma ve hoş görünme arzusu kadınların genetiğinde var bence.. Keyifli günler.
Bence birçok kadında var. Ben makyaj yapınca acayip mutlu oluyor. Makyaj malzemesi bile alsam sevinirim.
Makyaj sevgisi değil güzel olmak, daha güzel olmak, en güzel olmak, kendini beğenmek ve başkalarınca beğenilmek kadının doğasında var
Ben bütün kadınları benim gibi makyajsız ve doğal olmaya davet ediyorum
Mesela ben makyaj yapmıyorum ama kadınlardan daha güzelim
O yüzden kadınlar da "no makyaj" akımını kesinlikle takip etmeli
Var valla aşırıya kaçmamak şartıyla makyajı severim
Sanmıyorum makyaj sevmeyen kadın sayısı da hayli fazla.
Seviyorum ancak az sürsem de yüzümde ağırlık var gibi hissettiğimden çok yapmıyorum
Makyaj yapmayı seviyorum benim dogamda var kesinlikle
Hayır hiç sevmem, özel günler harici güneş kreminden başka bir şey sürmem suratıma.
Diğer
Süs kuklalarını bilmem de
Benim yok
Ben doğuştan süperim
makyaj çocuklukta özenti ile başlıyor sonra da vazgeçilmezleri oluyor
Öyle olduğunu düşünüyorum. Bizlerin doğasında hep güzel olmak güzel görünmek
Hayır yok. Makyajdan hoşlanmam. Çok nadir evde sıkıldığım zamanlarda iyi hissetmek için yaparım.
Ben kendimi iyi hissetmek için yaparım tabi filli boya reklamı gibi degil😃
Her kadının değil misal ben doğal tercih ederim makyaj sevmiyorum
Kesinlikle ben mesela kendi başıma makyaj yapmayı öğrendim ve profesyonel makyaj yaptığım için iş teklifleri almisligim var herhangi bir kursa gitmeden video izlemeden çünkü kadınlarda çocukken merak sarar.
Kimileri kendisi için iyi hissetmek için yapar. Kimileri hemcinsleriyle yarışta olduğuniçin..
Hayır. Şahsen ben mecburiyetten yaparım cilt sorunlarım var. Nadiren kendim için yaptığım da oluyor ama genelde doğalım.
Kadın kendisini nasıl güzel iyi hisediyosa öyle öyle yapmalı. Ama tabi makyaj ayrı bı konu
hayır ben kendime yapmaktan pek hoşlanmam yakıştırmıyorum kendime seven yapsın
Olabilir ben makyaj yapmayı çok seviyorum makyaj ürünleri almakta bir o kadar hoşuma gidiyor.
bence kendilerini daha dişil hissetmek için yapıyorlar. yoksa erkek gibi olurlar sjakak
Bende cok severim acikcasi makyaj yapmayi
Ne hoş
Benim doğamda yok😃
Saç rengi çok güzelmiş
hayır sevmiyorum ve yapmıyorum
Ben çok nadir yaparım.
hayır toplum yüzünden
bence eveett :)))
Olabilir abi seviyorlar makyajı galiba
Eğer bu doğruysa ben kadın değilim 😭
Bence hayır, daha güzel görünmek için yapıyorlar
Güzel gözükmek isteği evet
Olabilir , güzel görünme isteğinden kaynaklı.
Makyaj yapmıyorum...
Benim yok ama dogunlukla kadınlarda var
Evet
Benim doğamda yok
Ahhh 😂 evet
Galiba evet
Çoğunda.
Bence doğasında var çoğu kadının
Yoouk
Olabilir
var
...