Parfüm cok baska bir manyaklik boyutunda bende. Çok fazla parfüme para yatirmak istemem bir tane orjinal kokum vardir ama yaklaşık 15 tane muadil dolum parfüm dolabimda durur. Hepsi benim çocuklarım hepsini gün içinde gider koklarim o anki ruh halime göre sıkarım bir güzel mis mis koklarim kendimi.. bu ev halim. Dışarı çıkarken de önemli bir yer değilse dolumlardan kombin yapiyorum o koku bulunamasin diye 😅 iki ayri kokuyu sıkarak farkli kokular elde ediyorum diyorum ya parfüm çok başka benim gözümde.
Aksine parfüm kullanmayı sevmiyorum. Yıllar önce ablam bana parfüm almıştı hala yarısından fazlası duruyor. Sanırım uzun süre aynı kokuyu içime çekince bir süre sonra midem bulanıyor. Ayda yılda 1 düğüne gidince sıkarım bazen onu da unutuyorum.
Evet çıkıyorum genel olarak zaten alerjim var bu yüzden de süreli parfüm sıkamam sıktığım zaman da çok önemli bir yere gidiyorsam ya da arkadaşlar ile buluşacaksam o zaman sıkardım sanırım bunun dışında zaten dışarıda kime hava atacağım ki yani kimseyi etkilemek gibi düşüncem yok güzel kokmak konusuna gelince de zaten bakım yaptığım için kötü kokmam sürekli düzenli duşlarımı alırım birde deodorant kullandığım için aslında temiz kokuyorum zaten. parfüm pek tercihim olmaz
Hayır çıkmam. Hem işim gereği, hem özel hayatımda parfüm kullanmayı seven birisiyim yani kısaca dış görünüşüne, giyimine biraz özen gösteren birisiyim o yüzden parfümde olmazsa olmazım.