Merhaba kızlar bu sorum sizlere kozmetik ten aldığım bu ikili nasıl kullanılıyor yüz bakım olarak aldığım nasıl kullanmam gerek yardımcı olursanız sevinirim kullanmam gerek artık
Nivea makyaj temizleme jeli. Eğer kapatıcı kullanıyorsan onu çıkarmak için kullanabilirsin
Garnier ise peeling etkili yüz temizleme jeli. Eğer cilt tipin yağlı değilse günde 1 defa yıkama jeli olarak kullanmanı tavsiye ederim.
Maske gibi olarak kullanmak istersen de haftada 2 defa yüzüne uygulayıp yanlış hatırlamıyorsam 10 dk kurumasını bekleyip daha sonra yıkaman gerekiyor. Maskeyi uygularken göz ve dudak çevreni hariç tut. Oralara maske sürme.
Sağdaki makyaj temizlemek için. Pamuğa ya da makyaj temizleme pedine az sıkıp siliyosun soldaki de nasıl ve ne sıklıkla kullanılacağı arkasında yazıyodur
Yanlış almışsın bakım için kullanılmaz o. Bende niveanın bundanından kullanıyorum yanma bende de oluyo bittikten sonra temizleme jelimin markasını değiştiricem sende değiş bence
Bana senin de kullandiğin bana önerdiğin cilt bakım ürünleri resmini ya da adlarını yazar mısın fayda göreceğim ilk defa böyle bir cilt bakımı yapayim dedim olmadı bilmiyorum işte kız arkadaş vs de olmadığı için böyle oldu
Benim cildim kuru o yüzden ona yönelik krem, temizleme ve tonik aldım. Kil maskesinin ismini yazacağım şimdi o her cilt tipine uygun hafta da 2 kez kullanman yeterli olur ama pahalı bir ürün. Biz kardeşim ile ortak alıyoruz parayı bölerek.