sakal ve zeka fazla var zaten:D
Çirkin erkeği yakışıklı gösterecek bir şey var mıdır?
sakal ve zeka fazla var zaten:D
Çirkin erkekler ölmelimi ☺️

Hocam açık ve net söylemek isterim ki biraz bilgi kirliliğin olduktan sonra senden yakışıklısı yok. Girdiğin ortam da biraz özgüven biraz otorite biraz keskin bakışlar (Çinliler gibi kısmadan) biraz da entellektüel tavırlarını masaya koyuyorsun sonra çekilip insanlar da oluşturduğun algıyı izliyorsun. Bir konu açıldığında bilgin olmasa bile mantıklı kısa bi fikir söylüyorsun ve ortamın muazzam yakışıklısı sen oluyorsun. Gittiğim bir yer de istedikleri kadar paralı insanlar olsun, hoşuma giden biri olduysa onu alırım. Porsche ile gelenler evlerine yalnız döner, ben ise hoşlandığım insan ile birlikte otobüse biner beraber döneriz
Cevap
32Cevap
Para var sadece
Saçlarını yüzüne yakışan şekilde kesitirip kilo verebilir
Yüksek zeka ve karizma çirkinliğini geri plana atabilir.
zekaya bakan yok bence
Hanı nerde var
Cogu xeka demıs ama sanmıyorum
Erkeen çirkini güzeli olmazz. Efendisi olur, iti kopuğu olur. -Dilber Hala 😂
vouw bu ıyıydı
😉😉
Dilbercımısın sen;)
Severizz 😂
Ahaha
Bilgili kültürlü ve nazik olmasi. Ama yapmacık değil gerçekten kendini geliştirmiş olandan.
yapmacıklıgı bende sevmem
Üslubu, giyim tarzı, yürüyüş şekli ve güzel bir parfüm kokusu
Karakter
Giyim tarzı
Zeka
Mizah
İyilik
Saygı
Dürüstlük
...
Eğer tavrı net ve gerçekten karakter sahibi üstüne de biraz ağır biriyse başka bir şeye gerek yok
oyle seven kız oldugunu dusunmuyorum ben
Emin ol öyle olanlar daha çekici böyle sevdi mi sonuna kadar giden korkusuz olabilenler
buıyıydı yaaa vallaa
Para, iyi giyinmek, entelektüel birikim, güzel konuşma
ıyı gıyınmek bence gorecelı
Ben çekici bulacağına göre bana göre iyi giyinmesini gerekli 😊 göreceli tabii..
ıskoc etek gıyse olur mu:D
Takım elbise hoş olur. Kol düğmeli klasik. Kolunda kaba görünümlü analog bir saat. Veya spor beyaz bir gömlek. Mutlaka uzun kollu olacak. Çok sıcaklarda kolunu kıvırır, hoş olur. Pantolonu asla kısa dar paça olmayacak. Spor bir pantolon boru paça.. Hoş bi koku.. Entelektüel bi sohbet... Düzgün diksiyon. Etkili bir hitabet. Asla cıvık değil ama ilgili... Dozunda.. Kendine güvenli. Nazik ama çıtkırıldım değil. Erkeksi ama maço, kaba değil.. Dozunu bilecek işte.
sen evlısın değil mi
Evliyim. Eşimi tarif ediyorum. Tek bir farkla.. Adam yakışıklı. 😊 Ama çirkin olsaydı da bu tarz gayet çekici gösterirdi 🙂
bellı zaten bole tarıf yapan bırının hayatında devamlı bır erkek olması lazım:D
Davranışları ile, konuşması ile falan ön plana çıkabilir belki, ağzının laf yapması da çok önemli mesela.
Bişey vardı haberi yapıldı tüm erkekler yok olsun diyorlardı ah nerde bende o şans bi yok olsak varya ne güzel olur
Aşık olunduğu zaman kusur görülmez haliyle zaten gözde yakışıklı olur
tam bır yengec kadını gorusu
ama görüşün oyle:)
Kesinlikle ozguven (ego degil) olgunluk ve de espiri yetenegi...
onuda kımse sevmıyor bence
Siz erkekler harbi duz insanlarsiniz 😂 hic anlamiyorsunuz ask mesk gibi karmasik islerden
hele ben asırı anamıyorum bosuna odunsun demıyoalr demekkı:D
Para... İstediğin kişiyle görüşme hakkı veriyor. Paran ne kadar çoksa o kadar kendine güvenin olur...
Kimse çirkin değil ama bakımsız insanlar var.
bakımsızık demıyorum
bakım. errrkeksiniz diye kıllı olabileceğinizi size kim söyledi bilmiyorum ama yalan o.. bakım önemli
tabi sonra davranışlar muhabbet ve zeka geliyor.
Zeka, bana verdiği değer, sorumluluk, özgüven
Kaza gecirip tipi kotu biri olarak soyluyorum tipe onem vermeyin gercekten diyorum bi olaya bakar insanin elinde olmadigi secmedigi seylere neden tapiyorsunuz arkadas
Biz çirkin seviyoruz ya 😀 bi tane bile yakışıklı biri olmadı hayatım da tabikide yatağıyla bağlar bi kadını ✌️
bu gorus cıdden ıyıydı yaa sevdım:)
Güldürmesini bilmeli öyle saçma sapan cıvık cıvık hareketlerle deyil tabiki mantıklı düşündüren espirilerle güldüren erkek yakışıklıdır
cem yılmaz dıyosun:D
Sannkii😄
sankı benı tarıf ettın:D
Hmm ne güzel🙃
tşkler ne dıyım:D)
Kişisel gelişim şart kendilerine ait bir tarzları olmalı
Ses tonu diksiyon kibarlık sempati ve de güzel bir kokuuu
Para hariç hepsi boş parası olursa birlikte olurum çirkin erkeği sadece annesi sever
mantıklı kız
Parasi olursa yakisikli olur zaten
@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg parası olursa yakışıklı olmuyor canım parası olup ta tipsiz olan arkadaşlarım da var
O belli olmaz parasiz tipsiz sonradan yakisikli olan da cok
Saçına verdiği şekil artı giyim kuşamı
sactakı sekıl ne alaka:D
Çok alakaaaaa
Nasıl yanıı

Açıklayıcı Olmuştur Umarım :)
Para, statü, kültür, bir enstrüman çalması, mizah anlayışı.
Bence Çirkin kızların olmadığı gibi Çirkin erkeklerde yoktur Sadece Bakımlı olma farkı vardır. İllaki arabayla olmaz ama dişi tırnagı ve ÖZELLİKLE SAKALI ÖNEMLİDİR.
Saç ve cildi güzelse fiziksel olarak güzel karakteri güzelse çirkin olsa da olur
erkekte cılt guzellıgı bılemedım
Temiz ciltten bahsediyorum
sakal ve gözlük dbdhd
tabii ki para
Karakteri
bu gorsellık degıl
Ozaman çekin erkeği hiç bişey güzel yapamaz
Bu ıyıydı ;)
👍
Bana değer vermesi özellikle üzmemesii
ama bu gorsellık degıl
ses tonu, duruşu, davranışı, saygısı
duruş?
Sakal gözlük ses tonu 😄
gozlukmu:D
Zekası konuşma şekli çeker.
zekaya kımse bakmıyor onu gecelım:D
Sen öyle san senin gibi düşünen birini bulduğundaki hissle düşün bunu. Vay canına diyip etkisinde kalıyorsun aynı onun gibi , görünüş hiç bir şey. Hissiyat lazım biraz kendini tanıma , farklılık lazım , boşvermişler arasından sıyrılmışlık lazım. Taptırırcasına bağlatan sende bıraktığı izlenimdir histir görünüşüyle duygularının bütünlenişidir. Tanıdıkça insanın beyni farklı görür kişiyi. Nasıl ya bu bununla mı ciddenler nereden geliyor :)
sandır ozaman
Cüzdanın kalınlığı :D
Güneş gözlüğü puahhahahahahhahahahha
Kalbi kalbin güzel olsun boş ver tipi
tatlı dil saygı ve ses tonu
Haha çok centilmensin çok kibarsın diyen kız bana ilgili davrandın soğudum senden dedi, sonra da başka bir çocuğun arabasına binerek cluba gittiler :)
Kızlar %70 para %30 tipe bakar 3. bir detay yok
@bayMatthew bir kez olsun bir erkeğin parasıyla ilgilendiysem ben namerdim insan degilim
Hep böyle dersiniz sonrasında paralı insan daha çekici gelir size
@bayMatthew herkesi bir kefeye koymayin
Türkiye’nin ismi duyulmuş bir özel okulunda okuyorum yalnız yaşıyor kendi evimde kalıyorum tipim ortalamanın biraz üstünde ve staylingim gayet düzgün, ses tonum etkileyici ve ağzı laf yapan biriyim, güzel konular kullanan ve karşı cinsi yeri gelince tahrik edebilecek kadar flörtözüm.
Sayısız kızla konuştum ben paraya asla önem vermem diyen kız bile çekici buluyor etkileniyor benim inancım yok kızların gerçekten sevebileceğine bu yüzden de aynı kefeye koyuyorm
Yok bence çirkinse öyle kalır
Taki parasını görene kadar 😀😀
Bu tamahkâr olmayacağın anlamına gelmez 😉
Para, makam, şöhret, yetenek.
Valla ben bulamadım şimdiye dek
Belli mesleklerin uniformasi
Twitterıın klasik sorularından güneş gözlüğü
Para, iyi bir araba, fikirleri
Napalim çirkin olmak kaderimiz demek ki
Karakteri
Çirkinse çirkindir yapacak bir şey yok
Zekası.