Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin ❤️
Kadın dediğin zayıf mı olmalı, balık etli mi?
Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin ❤️

Selamlar,
Benim için kadın dediğin ya da erkek dediğin diye başlayan cümleler o kadar saçma ve komik geliyor ki... yani bir kadın kendini nasıl seviyorsa bence öyle davranmalıdır her zaman ve öyle görünmelidir.. benim için fiziği önemli değildir. zaten balık etli diye bir şey yok. bunun için kilolu tabirini kullanmaları lazım. bence kadınlar sağlıklı oldukları sürece fizikleri çok da önemli değildir benim açımdan bakıldığı zaman.
Kadın dediğin karakterli, ortamına göre ayak uyduran, nerede ne konuşacağını iyi bilen, kültürlü, kendini daima yenilemekten ve ilerlemekten asla yılmayan, ayakları yere sağlam basan biri olmalı. Kadın fiziğiyle kadın olmaz. Bu soruyu hemcinsimin bu şekilde sorması bile benim için saygısızlık sayılır. Kendimizi yükseltmek yerine bir fizik olgusuyla aşağılara çekemeyiz. Yeteri kadar kadını düşürme çabasında olan varlık varken bari bizler bunu yapmayalım.
1. si yorumumun hiç bir yerinde demagoji yok. Kelime anlamını tam öğrenmeni tavsiye ederim.
2. si soru eğer ki “ İdeal, sağlıklı bir kadın fiziği size göre nasıl olmalı?” Tarzında olsaydı bende yorumumu soruya göre yapardım. Cümlesi “ Kadın dediğin “ ile başlıyorsa bende soruya uygun açıklamamı yaparım. Ha evet eleştirme hakkına sahipsin bunun üzerine seninle tartışadabilirim ama gördüğüm kadarıyla senin düşünce tarzın tartışmaya bile müsait değil.
3. sü sana ve ya bir başkasına bilip bilmediğine dair orada öğretici bir açıklamam yok. Gocunduğun nokta tam olarak neresi? Seninle aynı bakış açısına sahip olmak zorunda değilim. Fikirlerim seni rahatsız ediyorsa görmezden gelebilirsin. Bu platformda herkes düşüncelerini paylaşmakta özgür. Umarım detaylı ve açıklayıcı olmuştur.
Balık et diyince ne anladığımıza göre değişir. Şunu demek istemiş şair; ele avuca gelen dolgun bir vücuda sahip bayanlar balık etlidir. Aslında insanların hele ki kadınların böyle ayrıştırılmasına karışıyım, herkesin bünyesi, boyu, sağlık durumu vs farklı. Uzun lafın kısası ben bile erkekte azcık etine dolgun seviyorsam hsjs şahsi fikrim etine dolgun kadın iyidir.
Merhaba
Bence kadın dediğin balık etli olmalı. Ben kadında aşırı zayıflık seven biri değilim aynı şekilde kendimde de öyle. Sırf çok güzel olmak güzel görünmek uğruna iğne iplik olanlar var yani ne gerek var. Az biraz etli butlu olmak bence daha iyidir. En azından giyindiğin kıyafet üzerine yakışır ne bileyim.
Cevap
76Cevap
Erkek için dolgun olmalı onu biliyoruz da
Bı kadın olarak söylüyorum kadına dolgunluk yakışıyor erkekler iyi biliyor bu işi 😅
Ne diyor sız erkekler "kadın dediğin eli avucu dolduracak" 😂😂
Sadece kadın değil bence erkeğin de. Azıcık kilolusu makbul...

ne aşırı zayıf, ne aşırı şişman. fit ve kaslı severim. kaslı dediysem, öyle aşırı abartılı kas yığını değil elbette. erkeksi kadınlardan nefret ederim. kas dediğim böyle hafif olacak. kadınsılığını kahbetmeyecek kadar kas yeterlidir.
Ne bi' eksik ne de fazla..
Kadın dediğin ve erkek dediğin diye başlayan her cümleye karşıyım.
Soruya gelince erkek kadın farketmez akıllı ve sağlıklı olması önemli. Dürüst çalışkan sadık.. bak bu özelliklerin hiç biri kilo boy demiyor. İnsanî kalıplara bakalım.
Zayıf ve fit. Kadın dediğin narin alımlı ve zarif olmalı. Ne o kurbanlık dana gibi etli butlu.
Kilolu kadınlar da kendilerine balık etli diyip motive oluyorlar
Ayy sen nasıl ince düşünceli, zarif birisin öylee skdjs
Kilolu kadınlar kapatılsın sjsjajaj😂
Ayıpp sus susss😄🙈
Kadını güzel gösterenin fizik olduğunu çok düşünmüyorum.
Zerafeti, davranışları vs. hepsi bir bütün bana göre, belli başlı kalıplara sokmanın çok anlamı yok.
İnce bel, iri göğüs ve kalça yani zayıf ve fit olmalı balık etli dediğiniz fazla kilosu olup fit olmayanlardır
Hiç fark etmez ama kadın bu anne olduktan sonra kilo alıp verebilir doğal şey bunlar belli kalıplara sığdırmayı doğru bulmuyorum nefes alsın yeter sjshshsjs
Kadın dediğin ifadesini hoş bulmadım. Kimse kimse için bir şey olmak zorunda değil, herkesin belirli bir tarzı var zevkleri var ona uygun birini bulur seçer. Zayıflardan da hoşlananı vardır balık etlisinden de. Ha ben balık etli kadınları seviyorum ama bu "kadın dediğin balık etli olur" anlamına gelmez belki zayıf birine de aşık olabilirim. İnsanları böyle dar kalıplara sıkıştırmayın.
Hoş.
Kadın çok zayıf veya çok kilolu olmamalı. Balık etli dolgun hatları olan kadına denir şişman olana değil.
Fotodaki gibi ince belli iri memeli ve büyük kalçalı olmalı 😍
Ne çok şişman, ne çok zayıf. Orta karar en iyisi. Pantolon, mini etek ve elbise giyildiğinde o kıyafet üstüne yakışacak vücut şeklinde olmalı.
"Kadın dediğin" nasıl isterse öyle olmalı. Kukla değil, milletin zevkine göre şekil alabilecek biri değildir kadın.
Nasıl isterse öyle olsun çok kilolu olmadığı sürece, biz nasıl erkekte uzun boylu, kalıplı seviyorsak elbette balık etli seven erkeklerde mevcut :D
Böyle bir kıstas mi varmış. Ne saçma bir soru kadını kalıplara sokmakta neyin nesi. İsteyen zayıf isteyen kilolu isteyen obez olur kime ne.
Kadın dediğin kendini seviyorsa , duruşunu tavrını biliyorsa hangi fiziğe sahip olursa olsun çekici-güzel görünür
Hepsine beğendikleri kaslı zengin ve uzun boylu beylerle mutlulukla dilerim. Beğenilmeyenlerin beğeni kıstasının önemi yoktur. :)

Böyle olmalı
kadın mal değil ki oradı öyle burası şöyle dıyelım. gönlü en hoş eyleyrn olmalıdır bn için
Dış görünüş o kadar da mühim değil. İnsan olmalı önce.
Çok zayıf hoş değil boyuna orantılı kiloda seviyorum
Ben balık et seviyorum kadın dediğin mutlu olmalı kendini sevmeli bu yeterli😊
Kiloyu kimse sevmez olacaksa hafif balık etli olsun
Çok boş bir soru kadınları kalıplara sokmaya çalışan bu sığ düşünmelerden bıktım artık
kadin kendini nasil begenirse oyle olmali... bizim istegimize gore degil
İnsanları kalıplara sokmayı sevmiyorum, herkes kendini iyi hissettiği şekilde olmalı.
Kadın dediğin hafif balık etli olmalı kesinlikle...
Kadın dediğin istediği gibi olmalı. Aynaya baktığında kendini nasıl güzel hissediyorsa tam olarak öyle olmalı. Bir kadına en çok yakışan özellik balık et ya da zayıflık değil özgüvendir.
tabiki balık etli olmalı, iskeletle kimse sevişmek istemez
Kadın dediğin ele avuca gelmeli. Kürdan isteyecek olsak restoranda çok var.
Ben zayıfım zayıf olmalıı
2gunde 1 aynı soru soruluyor. Yine aynı cevabı vereyim :) zayif ama dolgun hatları olmalı
Resimdeki beyazlı iyi. Ama orada zayıf var bir tane o ne yaa
Kadın dediğin kendi istediği gibi olmalı, başkasının (özellikle de salyası akan abazaların) kölesi olmamalı.
Bence balıketli olmalı ben balıketli kadınları daha çekici buluyorum çünkü her manada daha tatminkâr geliyorlar
Kadın dediğin etli butlu olur.
şu fotodakı gıbı memeye sahıp KAC KADIN VAR sımdı lincliyecekler ama dogru
Fotoğraftaki kadın her erkeğin arzuladığı türden
Sadakatlı, güvenilir, anlayışlı, saygılı olduktan sonra, fark etmez…
Kalıplara sokmak yanlış bence. Zaten hayatındaki kadını seviyorsun olmayanı değil
Balık et candır.. 😊🔥
Kadın dediğin zayıf ve çekici olmalı..
Erkeğin de balık olanı makbuldür 😂
Zayif, sifir beden gobek. Minik gogus ve kalca.
Kadını zayıf severim ama ben öyle değilim
İkisinin ortası iyidir ya
İkisinin ortası bence
Balık etlibbiraz daha iyi gibi
göğüsler güzel
tabiiki balık etki olmalı zannımca.
Ne zayıf ne balıketli ortası bnce
Ortası yok mu bunun arkadaş yaa
Zayıf balık yok mu ağa bu nasıl bir soru
ne çiroz ne balina...
tam arası en güzeli
fit olmalı sporcu tadından yenmez :D