Çok moralim bozuluyor. Bi de ağrıyor ve kaşınıyor. Var mı böyle cildi olupta geçirebilen?

Çok moralim bozuluyor. Bi de ağrıyor ve kaşınıyor. Var mı böyle cildi olupta geçirebilen?

Merhaba
Genelde yüzde sivilce artışının tek sebebi çok fazla yağlı ve tuzlu yiyecekler tüketmektir. Bu gıdalardan olabildiğince uzak durmaya özen göster. Sivilcelerin için ise istersen acnelyse kremi kullanabilirsin. Bu krem sivilceler için oldukça etkili bir krem. Eğer düzenli olarak kullanırsan bu kremi kısa süre içerisinde yüzündeki sivilcelerden kurtulmuş olacaksın kullan.
Cevap
11Cevap
Sivilceleri hızlı bir şekilde geçirmek için çay ağacı yağını kullanabilirsin. Çay ağacı yağı sivilce ve lekeler için oldukça etkili.
Akne, izotretinoin kullanmanız gerekiyor.
Cildiye doktoruna gidip kan vererek ilacı kullanıp kullanamayacağınızı öğrenebilirsiniz.
Şu kadınların cildinde her şey çıkar. :D İnatla diyoruz soğuk çeşme suyuyla yıkayın yüzünüzü.
Valla zamanında bende de vardı sıktım izleri kaldı krem ve benzeri şeyler kullandım geçmedi tek çözüm zoretanin tedavisi şimdi de izleri için tedavi görüyorum
Doktora mı gitmek gerek yani
Zoretanin nedir bilgi verir misin
Benim de kollarimda çıkıyor ama henüz çaresini bulamadim 😐
dogal sabunla yıka yuzunu
Dokunmazsan geçer
Yediğin bir şey dokunmuş
Normal bunlar zamanla geçer
Normaldir çıkar gider o
Doktora git aknetrent gibi bisi vardı kökten çözüm
Sıkarsan iz yapar sıkma
Çekirdek tüketiyor musun
Çok nadir