Çoğu kişi estetikli lensli kızları küçümsüyor ama şimdi fotosunu koyacağım kişiyi çok beğenecekler

burada da lens takmamış hali

Çoğu kişi estetikli lensli kızları küçümsüyor ama şimdi fotosunu koyacağım kişiyi çok beğenecekler

burada da lens takmamış hali

Merhaba
Yani normalde itici bulmam ama aşırı yapay duranlarda gerçekten hoş bir görüntü olmuyor. Lens kullanması saçma gelmiyor bana normal herkes kullanabilir. Ama bence estetiği abartarak yaptıran insanlar var bence çok gereksiz diye düşünüyorum. Beğenmiyorlar tekrar tekrar bıçak altına yatıyorlar yani ne gerek var ki. Ben hep doğallıktan yanayım her zaman.
Cevap
4Cevap
Hayır itici değildir güzel kadın her türlü güzeldir bence. doğal olması fark etmiyor benim için
Bazıları çok itici duruyor ama çoğu birbirinin aynısı oluyor estetikle. Sokakta baktgmz gördüğümüz çoğu kız nerdeyse dudagni elmacık yanagni yaptrmis oluo birbirinin aynısı oldu resmen herkes birbirinin
Günümüzde iyice cozuttular artık herkes birbirine benziyor özellikle şaşkın ördek dudaklılar😂
Bence değiller. Erkekler doğal der de bi göz kirpsalar köpek olurlar onlara. Kızların da kıskançlıktan öyle bulduğunu düşünüyorum. Tek kötü yani gercekten tek düze oluyor her şey
Yakışana yakışıyor bence
Her zaman doğallıktan yanayım…
Lens olmayan hali daha güzel
İticidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?