Güneş kremi seçimi yapacağım her gün kullanmam gerekiyor beyaz tenliyim ama iki güneş kremi arasında kaldım, kullananlardan öneri rica ediyorum.
1- La Roche Posay Anthelios Uvmune Fluid Spf 50
2- Sebamed Sun Care Spf 50
Güneş kremi seçimi yapacağım her gün kullanmam gerekiyor beyaz tenliyim ama iki güneş kremi arasında kaldım, kullananlardan öneri rica ediyorum.
1- La Roche Posay Anthelios Uvmune Fluid Spf 50
2- Sebamed Sun Care Spf 50
Her iki ürün de iyi bir seçimdir, ancak iki ürün arasında farklılıklar vardır.
La Roche Posay Anthelios Uvmune Fluid Spf 50, ciltte hafif hissedilen, güneş ışınlarına karşı çok etkili olan bir güneş kremidir. Bu ürün, ciltte herhangi bir yağlı his bırakmadan hızla emilir.
Sebamed Sun Care Spf 50 ise yağlı ciltler için uygun olan hafif bir güneş kremidir. Bu ürün, cildi nemlendirirken aynı zamanda güneşten korur.
Eğer yağlı bir cilde sahip değilseniz, La Roche Posay Anthelios Uvmune Fluid Spf 50 sizin için daha uygun olabilir. Ancak yağlı bir cilde sahipseniz, Sebamed Sun Care Spf 50 sizin için daha uygun olabilir.
Ayrıca, hangi güneş kremi seçerseniz seçin, güneş ışınlarına maruz kalmadan önce en az 15-20 dakika önce cildinize uygulamayı unutmayın. Her iki ürün de günlük kullanıma uygundur ve cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için önerilir.
Cevap
6Cevap
Sebamed daha yağlı ve katı bir ürün. Yüzde beyazlık bırakıyor.
Solanteden başka güneş kremi tanımam kullanamam herkese öneririm
Ben 2. sini geçen yaz kullandım. Koruması iyiydi
Canım ben sana Nivea 50 faktör tavsiye ederim sprey şeklinde. Sudan da etkilenmiyor
Ikiside gayet iyi.
İkiside işini fazlasıyla görür
Birinci
Araştıe bence
Galiba fito mu hameden mi bisey vardı
La roche al
La Roche
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?