Elbette mümkün. Doğal yollar ile dudaklarını nemlendirmek istiyorsan eğer nane yağı kullanabilirsin. Nane yağı dudakları dolgunlaştırmada oldukça etkili bir yağ. İçerisinde yakıcı özelliği olduğu için kısa süre içerisinde dudaklarına dolgun bir görünüm kazandırır. Devamlı olarak kullan ama aksatma. Fazlada aşırı derecede kullanma dudakların daha kötü bir hale gelebilir sonra.
yüzünün oturması 20li yaşları bulur demek istediğini anladım iyi bir yerde yaptırırsan doğal durur milimi az olucak o gördüğün kocaman dudaklarda fazla kullanıyorlar ondan birde üzerine daha fazla yaptırdıkları için oluyor ama evde kendin yapacağın şeyler saatlik olur
Kanka cinsel ilişki soncesi iğne var vuruluyorsun bunu hamile kalmıyorsun. İşte bu iğnelerin yanıtki olarak göğüs büyütme etkileri olabiliyor Yani bu iğnelerden 3-4 defa vurulur sanki üstlerinin büyüme şansı var.
Ya kusura bakma ben bunu internette okudum biliyor musun böyle söylemesem içimde kalacak yani 😂😂😂
Vallahi çok rahatladım ya ben de kiminle paylaşsam bu bilgiyi diye sabah da düşünüyordum 😂 gerçi daha önceden de biliyordum da böyle büyütme falan cümleleri geçince aklıma geliyor hep bir insanla kalkıp demiyor göğüslerim nasıl büyütürüm diye çıldıracağım 🤣🤣🤣
Çok belli eden ruj sürmuyorum genelde acik tonlar kullanırım tabi dediğin gibi biraz toparlıyor ama ruju da her an sürmüyorum çok mu kötü? Yorumlarda biri acı biber demiş acaba işe yarar mı