Güzellik & Bakım 2 ay Sizce küçük ve dik göğüsler mi yoksa dolgun ve dolayısıyla hafif sarkık göğüsler mi daha çekici? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 sarkık dediysem fazla değil. ben beğeniyorum bu görüntüyü. Sizce küçük ve dik göğüsler mi yoksa dolgun ve dolayısıyla hafif sarkık göğüsler mi daha çekici? Cevapla 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Küçük dik olanı tercih ederim. Orta boy orta sarkmış olan yok mu? 1 2 Yorumla Soran 2 ay ahahah yani çok da büyük göğüsten bahsetmiyorum aslında 85 falan Yorumla Yalnızkurt_0634 2 ay 85 b mi? 80b ya da c daha iyi meme değil mi? Yorumla
Tutunamayan-biriyim Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% 2 ay Dolgun memeler her zaman daha caziptir. 3 1 Yorumla Yalnızkurt_0634 2 ay Dik olması en önemliis Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Dolgun olan her türlü iyidir 1 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 306 cevap paylaştı. İlgilenmiyorum her türlü beğenirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Küçük dik olanı tercih ederim. Orta boy orta sarkmış olan yok mu?
ahahah yani çok da büyük göğüsten bahsetmiyorum aslında 85 falan
85 b mi? 80b ya da c daha iyi meme değil mi?
Dolgun memeler her zaman daha caziptir.
Dik olması en önemliis
Dolgun olan her türlü iyidir
İlgilenmiyorum her türlü beğenirim
ben küçük olanı seven biriyim
dolgun dik
Küçük ve dik seviyorum
Küçük dik göğüsler
Dolgun hafif sarkık
Küçük dik
Hem dolgun hem de dik olan
Nasıl bı görüntü