Her gün duş almak niye garip karşılanıyor, olması gereken bu değil mi?

Her gün duş alıyorum aksi takdirde kirli hissediyorum, bana göre olması gereken bu da, başkalarını bilemem elbette.. Onlar fesat fesat 😅 Keyifli günler..
Cevap
26Cevap
Her gün duş alınması sağlıklı ama saç yıkanmaz bence
Ben hergun sabah aksam alirim.
Sabah sac bas birbirine girmis ve uykulu oldugum icin dus kendime getirir. Akşamda saclarimda sprey vax tarzi maddeler oldugu ve disarda gezdigimiz icin tozdan mikroptan arinmak vucudu arindirmak icin girerim yaklasik 10 senedir boyle
Az önce kayınvalidem geldi bornozlaydım. Sen neden her gün yıkanıyosun dedi. Bende her gün yıkanmıyorum iki günde bir yıkanıyorum, yıkansam nolcak ki zaten dedim. Üşürsün diye dedim diyo djdjxjxjdkxk öyle bi sebepten demicek bi kadın sndjdjd her neyse. Aklı sürekli baika bişeylerle meşhul olan insanlar. Karşısındakini de öyle düşünürmüş. Yıkanmaya devamkeeeeee
He ay bi de ben bu kadar yıkanmama karşılık haftada bir kese yaparım ve üstümden siuah döküntüler çıkar. İnsanlar kendilerini hiç bi yıkıyim demiyokar heralde. Günümğzün hava şartları, toz, kullanılan kozmetik hatta şampuan an kalıntısı bile deride kalıyor ığğğkkk
Evet normali bu. Bende her gün ise gitmeden önce mutlaka duşumu alır öyle çıkarım evden. İşten dönünce de alırım duş.
Temiz insan böyle yapar. Fazla bulan temiz insan değildir net.
Her gün duş almak zayıflatır,
Bir gün aralıklar ile duş almak dengeli kiloya ulaşmanızı sağlar.
🌹
Yazın hergun hatta günde iki defa duş alıyorum kışın gün aşırı ya da hergün duş alırım. Bana normal gelen bu.
Bencede her gün, her gün alınamıyorsa bile gün aşırı alınmalı. Vücut bu gün içinde illa kirleniyor. Gözle görmek şart değil bu kiri.
evli olmakla ne alakası var temiz olmakla alakalı. Çok doğal. Ama kadınların saçlarını düşününce zor :D Allahtan erkeğim
Milletin niyeti kötü.
Olması gereken o tabi
😀
Evet insan tazeleniyor, enerjisi artıyor ama saç her gün yıkanmaz saçlarımı telef edersin
Temmuz Ağustos’ta tamam da Kasım Aralık biraz garip olur
Evet olması gereken bu bende yaz kış hergün duş alıyorum
her gün alınması şart değil ama garip bir şey de değil. İsteyen istediği gibi alır.
Olması gereken kesinlikle her gün duş almak ötesi berisi yok
Yani yazın normalde kışın gereksiz sadece fakat anormal değil
Kim niye garip karşılasın ki bende alıyorum bir şey diyen yok olamaz da zaten.
elimizdeki su kaynaklarını vicudunu güzel koksun diye harcamak saçma değilmi?
Masraf diye ondan. Annem hep bana bağırır o şampuanlar kaç para diye😂
her gün saç yıkanmaz ama duş gerekli bence. deodoranttan daha etkili
Tabiki her gun duş Super olur nıye başkasının fıkrını alıyon ki
En İyi Cevap