Burnumu yaptırmak istiyorum ama annem devlette yaptırmak istiyor, iyi bir fikir mi?

Yerinde olsam çevrende varsa yaptıran ona sorardım nerde yaptirmis doktor hangisi falan estetik ciddi bi iş en iyi doktoru bulmalısın yani devlette ne kadar iyi yaparlar bilemem sonucta az para veriliyor galiba bide sen komple mi yaptiricaksin
Bence iyi bir fikir değil devlette güzel yapmazlar. güvenmeyin o kadar ama özele de para çok isteyebilirler. yani aslında siz bilirsiniz yaptırabilirsiniz isterseniz..
Cevap
10Cevap
Çok kötü değilse yaptirmamani öneririm.. estetik yapacağız diye herkesi birbirinin aynısı yaptılar.. orjinal olmasi daha güzel değil mi
Ne burunmus yaptira yaptira orjinal kız burnu kalmadi
Devlette te güzel yapan doktorlar var denk gelmek lazım
Yav her şeyi devletten beklemekten vazgeçin artık ya. Sizin yaşınızda insanlar istanbulu fetediyodu. Allah devletimize zeval vermesin. Burnunuzla uğraşamaz devlet. Dış güçlernen uğraşıyo.
Devlette yaptırıp presnese, özelde yaptırıp araba dönen var. Tam akside olabiliyor ʘ‿ʘ. Doktoronuzu baya nir araştırmanız eski hastalarını bulmanız sormanız gerek.
devlettede yağptırsan ğara vercen. d ah kadınlar :D
Annenize katılıyorum... Zaten millet estetik yapa yapa insanların vücutları değişmiş insan olmaktan çıkmışlar :)
Devlet hastsnelerinde bir sağlık sorunu yoksa, yapmıyorlar diye biliyorum. Yanlışım varsa affola.
İyi doktor bulursan neden olmasın
Bence risk alma özele git
devlet zevke göre burun yapmaz.
evet önemli olan doktor
Pek iyi bir fikir değil ama yinede belli olmaz
Bilemediğim kuzum
Araştırın doktorunuzu gitmeden önce
İstersen olur
Orijinali önemli
En İyi Cevap