Drug store markaların ürünleri bile 200 TL'yi geçmiş. Bunun yerine kalıcı makyaj yaptırsam mantıklı mı? Kalıcı eyeliner, ruj gibi uygulamalar sizce nasıl? Bir yıldan uzun kalan uygulamalar varmış, yaptırsam sıkılır mıyım?

Drug store markaların ürünleri bile 200 TL'yi geçmiş. Bunun yerine kalıcı makyaj yaptırsam mantıklı mı? Kalıcı eyeliner, ruj gibi uygulamalar sizce nasıl? Bir yıldan uzun kalan uygulamalar varmış, yaptırsam sıkılır mıyım?

Bence yaptırma çünkü haberlerde görüyoruz yaptırıyorlar sonra ciltlerinde sorunlar çıkıyor sağlıksız ayrıca abdest almaya engel ayrıca sonsuza kadar da kalıcı değil zaten ona vereceğin parayla makyaj malzemesi alirsin ben bir ruja 300 tl vermiyorum mesela uygun fiyatlı rujlardan aliyorum maksimum 200 tlye bir göz farı alıyorum beni 1 2 yıl rahat götürüyor kullaniyorum cildimde hic bir sorunda olmadı simdiye kadar
Ben yaptırdım, sıkılacak bir şey yok kalın yaptırmazsın eyelinerını, dudaklarım açık pembe dudak rengi tam hiç rujla uğraşmıyorsun inanılmaz güzel duruyor..
Yazın da çok rahat deniz de felan bir güneş kremiyle enfes görünüyorsun.. : )
Profil resmini değiştirmelisin
Cevap
2Cevap
2 senede bir sadece rimele 3500den fazla harcıyorsan düşün derim çünkü kalıcı makyaj da pahalı
Kalıcı makyaj gözeneklerini tıkar cildine iyi gelmez. Çok pahalılarsa uygun markalardan alabilirsin lykd beaulis gibi.
Ülke medrunner sirkine döndü iyice, herkes palyaço gibi geziyo anasını sattımın yerinde...
Yap annem yap, bi o kalmıştı 😂😂😂
Hayır ya sonradan etkisi geçmeye başladıkça öyle çirkin görünüyor ki bir daha yaptırmam gibi
kalıcı makyaj da sonsuza kadar gitmiyor ki
2 sene max.
hem de deli paralar
Alerjik bir durum ortaya çıkabilir belki bilemiyorum bir uzmanla konuşmanı tavsiye ederim
En mantıklısı sıfır makyaj.
Hem sağlıksız hem gusül ve abdest almaya engel
ah maklığın danıskası bence :D
Olabilir
eyeliner bence mantikli ama digerleri bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?