Parfüm delisi biri olarak karşı cinste uyandırdığı duyguları hep merak etmişimdir, hangi markanın parfümleri sizi etkiliyor?
2 ay
Kızlar, Bir erkekte parfüm kokusu ne kadar önemli?

Parfüm delisi biri olarak karşı cinste uyandırdığı duyguları hep merak etmişimdir, hangi markanın parfümleri sizi etkiliyor?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Marka olarak değil de böyle sert kokular çok çekici geliyor. O erkeği daha erkeksi havaya sokuyor. İlerde evlenirsem eşimin kesinlikle parfüm kullanmasını isterim..
Sert koku zaman geçtikçe boğar.
Senin çaren dior gibi duruyor o konsepte en uygun marka bu.
Dior elixir ve savuage bunlara ek fahrenheit.
Bak net yorum yarın obur gun sevgilin olursa bunlari dene.
Boğmazzzz. Sert olmalı kokuu🎉
Sert koku cild farketmeksizin boğar ve değişir.
Bu yüzden sofistike seçiceksin oryantalde olur.
Benim entelliğimi sorgulama 😂 ne diyosam onu yap.
Tamam öyleyse. Ama erkeğe erkeksilik katmalı koku.
O konuda okeyiz. Dior markasının erkekler için her kokuyu keskin yaptığını biliyorum.
Dior kesmezse çare versace markası tamam.
Hmm
Parfüm sevmiyorum ben, kendi kokusu yeterince çekici
İlginç bi yaklaşım ama güzeldi :)
Çok önemli en azından bir deodorant olmalı yani bir insanın kendine olan saygısıdır bu ya
Tabi ki oda önemlide konu parfüm varmj örnek verebileceğin markalar sakın bana 300-500 liralık parfumleri söyleme aman 😂
Belirli bir parfüm söylemem kalıcı olabilecek gün boyu rahat ettirebilecek bir parfüm markası varsa o tercih edilebilir
Diyosunki dior elixir ya da savuage.
Ha erkek tarz sahibiyse giorgio armani.
Sportif biriyse davidoff coll water.
Daha ağır bir kişilikse one million.
Cok onemli biz nasil hr turlu bakimi yapıyorsak erkekte bakimli olmali parfum kullanmali ben mesela hala eski sevgilimin kokusunu unutmadim hatta bazen kokusu burnuma geliyor gibi oluyo ve etrafimda sanki o varmis gibi hissediyorum cok tuhaf ama boyle hangi marka oldugunu da hatırlamıyorum ama kendine en uygun parfumu bulursan tamamdır
Bunu bizzat eski sevgilimden duydum bende 😂👍 dediğin her şeyde haklısın erkekte bakımlı olmak zorunda.
Heleki parfüm konusu kadından çok erkekte daha önemli.
Çünkü kadın kokuları tek taraflıdır çiçeksi ya da şekerli.
Ama erkek parfümleri maskülenlikten tut ferah akuatik fujer kokuları barındırıyor.
Aslında erkek kokuları daha çeşitli.
Neyse ben parfümeri açiçam ya 😂😂
Çoook
Bana sakin 300-500 liralık parfum felan deme. Armanide diordan ya da dolceden örnek verebilirmisin?
Ohoo 😂😂
Sen armani profumo ve dior elixiri koklasan demekki hayal dünyasına kapılıcaksın.
Söylediğin parfüm a seğmentinin merkezinde.
Parfüm piyasasının mona lisası gibi ama daha neler neler var bir bilsen.
En İyi Cevap