Kulaklarımı elimle düzeltince aşırı yakışıklı oluyorum herkeste öyle diyor ama normal halde bambaşka bir insan oluyorum ameliyat olamam ve bantlarda işe yaramıyor acaba saç bandıyla veya herhangi bir bandajla uyumadan önce kulaklarıma baskı yaparak uyursam bi süre sonra düzelirlermi veya başka bir yolu var mı Allah aşkına yardım edin dayanılacak durum değil
2 ay
Kulaklarım aşırı büyük ve kepçe nasıl düzelir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ameliyat olman lazim, soyledigin seylerle gozle gorulur duzelme elde edemzsin, otoplastiyle 20 gun gibi kisa surede normal hayatina geri donersin
kulağa 1 sene boyunca dikkat edilmesi gerekiyormuş futbolcu olduğum için bu imkansız ayrıca bikaç yerde duydum baskı yapınca düzeliyormuş kemiğe baskı yapınca bile birkaç aya düzeliyor kulak kıkırdak olduğu için düzelir
kanka saç değil bu bastırarak düzelsin. ya saç uzatcan ya da ameliyat. ama saç uzatmanı tavsiye ederim. joao felix griezman da kepçe kulaklı saçları uzun ama baya yakışıklı adamlar yani
Kanka saçım uzun zaten hem yüz şeklime uymuyor hemde yinede çok belli oluyor herşeyi denedim merak etme
bandaj tak hafif düşüklü gözüksün saçların
Yanlardan fışkırıyor kulaklar reis çok büyükler
yüz şeklin ne
keskin ince yüz burun büyük kemerli
burun da kemerliyse sıkıntı. alnın da açık deilse sıkıntı yok ama
yok alnım iyi burnumda yüzüme yakışıyor tek sıkıntım kulaklar işte ellerimle falan düzeltip aynaya bakınca mükemmel duruyor birde kemiğe baskı yapınca bi kaç ay sonra kemiğin yapısı bile değişiyor kulak kıkırdaktan oluştuğu için daha kolay şekil değiştirmezmi baskı yaparsam
yok knk inanma öyle şeylere. yani ameliyat tek çaresi. başka olsa keşke
kanka kulaklık falan takınca kafanda bile kemiğin yapısı değişiyor uzun zaman sonra kulakta neden olmasın
o zaman yıllardır sağa veya sola dönerek uyuyosun ve hala aynı
orada çok baskı olmuyor bide hep değiştiriyorsun yönü bide ben bandjla bağlayıp uyuyorum sabah kalktığımda 1-2 dk kulaklarım düzeliyor daha sonra eskisine dönüyor bunu her gün yapsam bi süre sonra kendiliğinden alışmazmı sence yani bunu hergün yaparım hiç sıkıntı değil yeterki hafif düzelsin kulaklar sivri olduğu için hafif geriye gittiğinde karizma duruyor
kanka valla zor. bebeklik zamanın olsa belki ama şu an zor
Bakalım 1 aydır yapıyorum kulaklarım hafif sivrileşti çok değil ama 1 sene yapsam hafif düzelse bile yeter
inş kanka ne diyemm
ameliyattan başka çözümü yok
ameliyat ile
Ameliyatla
Düzelmez
Ameliyat olabilirsin
Ameliyat olamam diye yazdım görmüyormusun