Siyah noktalar için krem önerisi verebilecek var mı?

Siyah noktaların giderilmesi için krem önermek yerine, düzenli cilt bakımı yapmak daha etkili olabilir. Siyah noktalar, ciltte biriken yağ, kir ve ölü deri hücrelerinin gözenekleri tıkaması sonucu oluşur. Bu nedenle, düzenli olarak cildinizi temizlemek, ölü deri hücrelerini ve yağı uzaklaştırmak için çok önemlidir.
Cilt bakım rutininizde aşağıdaki adımları takip etmek siyah noktaların azaltılmasına yardımcı olabilir:
Cilt temizleyici kullanın: Her gün düzenli olarak yüzünüzü temizleyin. Cilt tipinize uygun bir cilt temizleyici kullanın ve yüzünüzü hafifçe ovun. Bu, cildinizdeki ölü deri hücrelerini ve kirleri uzaklaştırarak gözenekleri açabilir.
Buhar banyosu yapın: Haftada bir veya iki kez, yüzünüze buhar banyosu yaparak gözenekleri açabilirsiniz. Sıcak su dolu bir kabın üzerine eğilin ve başınızı havlu ile örtün. Bu, cildinizin nemlendirilmesine ve siyah noktaların yumuşamasına yardımcı olabilir.
Peeling yapın: Haftada bir kez, ölü deri hücrelerini uzaklaştırmak için cilt tipinize uygun bir peeling ürünü kullanabilirsiniz.
Maske uygulayın: Haftada bir veya iki kez, cilt tipinize uygun bir maske uygulayabilirsiniz. Bu, cildinizi nemlendirmeye ve gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olabilir.
Nemlendirici kullanın: Cildinizi nemlendirmek, siyah noktaların oluşumunu engellemeye yardımcı olabilir. Cilt tipinize uygun bir nemlendirici kullanın ve düzenli olarak kullanın.
Siyah noktalar için krem önerisi yerine, yukarıdaki adımları düzenli olarak takip ederek cilt sağlığınızı koruyabilir ve siyah noktaların azaltılmasına yardımcı olabilirsiniz.
Herşeyden onemlisi siyah noktanin onune geçmek istiyorsanız mutlaka cildinizi duzenli temizleyin. Cilt temizleme jelleri var. Ben biodermanin mavi jelini kullanıyorum mesela. Karma ciltler için. Bunun uzerine ek olarak şu atacağım ikiliyi kullaniyorum. Sizin için siteden görselini aldım😄
@kardelen236 Cildime yan etkisi vs olur mu hiç kullanmadığım ve sevmediğim şeyler ama 🤭
Hassas ciltli misiniz?
Biodermanin jelinin birçok arkadaşim kullandi yan etki olmadı yinde de siz bilirsiniz ama siyah noktalar kolay kolay geçmez mecbur kullaniyoruz.
Yani bir uçuk çıktı aman tanrım hala geçmiyor 😀 @kardelen236
Mhmmmm deneyeceğim sanırım bu saçma şeyleri 😅
Ucuk kremi al geçer ya😅 siyah nokta ömürlük yani
Yani bütün her yerimi krem mi yapicam 😒 uçuk kremine öneri verebilir misiniz? @kardelen236
Bunlar ust üste hemen sürulmez bakin alacaksaniz nasil kullanildığıni arastirin.
Bizim evde vectavir krem var ucuk icin bir 4 yildır kullaniyoruz ahshdhd bitmedi gitti.
Çok cahilim bu konularda hiç ihtiyacım olmadığından bilgim yok ve araştırmadimda teşekkürler konu hakkında aydınlattığınız için 🥰 ne demek hepsi aynı anda kullanılmıyor 🤦🤦
Onar dakikalik arayla kullanmalisın hepsini bir anda sürme yani. Bunu demek istedim. Beklemeden kullaninca ters sekilde sivilce falan olabiliyor ilk kullandiğimda bilinçsizdim bende oluşturdu. Rica ederim bu arada🌿
Thank you thank you @kardelen236 deneyeceğim 😂 ters tepki yaparsa bir elim yakanda
Cildini temizledikten sonra uç damla sık. Durulamana gerek yok. bu arada cildini sabah aksam yika cilt temizleme jeliyle.
Ahshdhdh
Korkutma beni ters etki olursa engelle beni.
Yahu çok üşeniyorum ben yüzümü zor yıkayan bir insanım mağaradan çıkma hallice bir insanim bu konuda hdhdhd bu dediklerini yapsam zaten oooo 😅 evet engelleme çözüm değil bence sivilce çıkarsa evine o kremleri atarim
Bulursan atarsın ya kardeşim madem usengecsin iki saattir niye beni yoruyosun😅
Temiz olun temizzz cilt temiz olunca insanin yuze bakasi geliyor. Bak cok ciddiyim yağli cilt gorünce yuzümü çeviriyorum. Temizlik imandan...
Evladım üşengecim dedim altı üstü Allah Allah emin ol senden daha güzel yüzüm vardır altı üstü krem sorduk hemen eleştirdi 🥺🥺
Kırdın şu an umarım sivilcen cikar
Kardelenikiucalti denen şahıs ilk KS kavgamı seninle yaparım ilkim olma 😅
Ahshdhd tamam ya zaten yoruldum
Aferin uslu çocuk
Kaybol
Sen kaybol yorumlarının hepsine dislike atiyorum sivilce sende çıksın 😒
Cevap
5Cevap
krem değilde onu aparatları var sanki
@Kanchenjunga nasıl yani?
yüzüne bastırıyosun ya da yapışkan var yapıştırıyosun. çekip alıyo onları. bi araştır bence
Bant gibi bir şey mi diyorsun
hem ban var hemde ucu yuvarlak alet gibi bişeyler var
Tamam dur bakıcam ona teşekkür knkam @Kanchenjunga
ne demek canım :)
1 faydalanalım bizde
Garnier maske kullan
Teşekkürler
Maalesef
Bilmiyorum
bandı var onu kullan
Nasıl bir bant
Marka vs farketmez mi? Yahu