Güzellik & Bakım Dil piercing mi burun hızma piercing mi yaptırmalıyım? Eliidffffff Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Burun hızma piercing Dil piercing Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dil piercing mi burun hızma piercing mi yaptırmalıyım? Cevapla Piercing Soruları Hızma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Bence burun yaptırabilirsin 0 0 Yorumla
Renlisaçç__ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bende septum var. Hızma yakışır bu arada sana 😇😄 dil için bende düşünüyorum ama 5 gün falan sıkıntılı geçiyormuş bence önce burun yaptır biraz iyileşsin sonra dil yaptır 0 0 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl burunda hoş duruyor 0 4 Yorumla Eliidffffff +1 yıl Onu mu yaptırıyım Yorumla therapistcat +1 yıl ikisini de yaptır Yorumla Eliidffffff +1 yıl Yakışır mı bana Yorumla therapistcat +1 yıl yakışır yakışır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence özel yerine yaptir😀😀 0 2 Yorumla Eliidffffff +1 yıl Iyyy saçmalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden yaptiran var canim😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence burun yaptırabilirsin
Bende septum var. Hızma yakışır bu arada sana 😇😄 dil için bende düşünüyorum ama 5 gün falan sıkıntılı geçiyormuş bence önce burun yaptır biraz iyileşsin sonra dil yaptır
burunda hoş duruyor
Onu mu yaptırıyım
ikisini de yaptır
Yakışır mı bana
yakışır yakışır
Knk gayet güzelsin bozma güzelliğini
Bence özel yerine yaptir😀😀
Iyyy saçmalama
Neden yaptiran var canim😀
hiç biri
Hiçbiri
Dil acımaz mı