Güzellik & Bakım 2 ay Duş alıp yatmak mı, sabah evden çıkmadan duş almak mı? İyibirisi911 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Benim ki durumu ve zamana göre değişir... Duş alıp yatmak mı, sabah evden çıkmadan duş almak mı? Cevapla 77 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Duş alıp yatmak daha çok tercihim 2 0 Yorumla
birtatlisutlacc Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Duş alıp yatmak çook güzell. Saçlarına bakım yapıp, çiçekli pijamalarını giyip uyumak miss. Birde carşaf da yeni yıkanmış olmalııı 😍 4 0 Yorumla
Eskilerden1uye Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 79% 2 ay Sabah yapmak, akşam yapınca uykum kaçıyor veya üşütme geliyor sevmiyorum 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Uyku tutmadıysa gece.. erkenden uyuyabildiysem sabah 1 1 Yorumla softpowerr 2 ay gece yapıp yattıktan sonra sabah saçlarla uğraşmak daha zor olmuyor mu Yorumla
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Duş alıp yatmak daha kolayıma geliyor, sabah yetişemiyorum saçla falan uğraşırken 1 2 Yorumla Paltosuzcocuk2 2 ay @1Pandora 🧐 Yorumla Paltosuzcocuk2 2 ay @1Pandora heyyooo✌️ Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 994 cevap paylaştı. Duş alıp yatmak çok güzel dinleniyor insan gerçekten. Miss kokulu çarşaflar yastık battaniye ve insanın kendi kokusu. Sonra gelsin uyku. 0 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% 2 ay İkisini de zaman zaman yapıyorum. Yatağa temiz girme düşüncesi daha güzel geliyor. 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 95% 2 ay Genelde alır yatarım ama yazın uyanınca da alırım benim kafa degisik. ne eserse 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 54 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Banyo yapıp yatmak... Sabahları hiç sevmem.. 1 0 Yorumla
Amanyabosver Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% 2 ay Dus alip yatmak. Disari cikmadan dus alamiyorum. Hasta olucam saniyorum fobi gibi bisi 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Yeni serilmiş çarşaf güzel bir duş kapkaranlık oda miss 0 0 Yorumla
neseninlenesenz Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Duş alıp yatmak tabiki, diğeri çok üşendirici ve ben kesin hasta olurum sabah ayazına denk gelirsem 0 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 2 ay Ben genellikle duş alıp yatmayı tercih ediyorum küçüklükten ailemin yaptırdığı alışkanlık. 0 0 Yorumla
kralice_taci Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Sabah duş almak, akşam duş almak günde 2 kere duş almayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 841 cevap paylaştı. Duş aldıktan sonra uykum geliyor. En iyisi duş alıp uyumak 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 661 cevap paylaştı. Duş alıp yatmak. Sabah sabah uğraşma duş almakla.. 0 0 Yorumla
piceofcake Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 92% 2 ay geceden mis gibi yatmak ama yazın değişebilir duş alıp çıkmak daha iyi olabilir 0 0 Yorumla
WinchesterD Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Duş alıp yatmak ve sonrasında temiz nevresimler ile mis gibi bir uyku 0 0 Yorumla
m Pikauv Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 2 ay Duş alıp yatmak özellikle temiz çarşafta mis gibi hissettiriyor 🥰 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 95% 2 ay Genelde alıp yatmak. Daha rahat uyuyorum o şekilde. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Duş alıp yatmak daha çok tercihim
Duş alıp yatmak çook güzell. Saçlarına bakım yapıp, çiçekli pijamalarını giyip uyumak miss. Birde carşaf da yeni yıkanmış olmalııı 😍
Sabah yapmak, akşam yapınca uykum kaçıyor veya üşütme geliyor sevmiyorum
Uyku tutmadıysa gece.. erkenden uyuyabildiysem sabah
gece yapıp yattıktan sonra sabah saçlarla uğraşmak daha zor olmuyor mu
Duş alıp yatmak daha kolayıma geliyor, sabah yetişemiyorum saçla falan uğraşırken
@1Pandora 🧐
@1Pandora heyyooo✌️
Duş alıp yatmak çok güzel dinleniyor insan gerçekten. Miss kokulu çarşaflar yastık battaniye ve insanın kendi kokusu. Sonra gelsin uyku.
İkisini de zaman zaman yapıyorum. Yatağa temiz girme düşüncesi daha güzel geliyor.
Genelde alır yatarım ama yazın uyanınca da alırım benim kafa degisik. ne eserse
Banyo yapıp yatmak... Sabahları hiç sevmem..
Dus alip yatmak. Disari cikmadan dus alamiyorum. Hasta olucam saniyorum fobi gibi bisi
Yeni serilmiş çarşaf güzel bir duş kapkaranlık oda miss
Duş alıp yatmak tabiki, diğeri çok üşendirici ve ben kesin hasta olurum sabah ayazına denk gelirsem
Ben genellikle duş alıp yatmayı tercih ediyorum küçüklükten ailemin yaptırdığı alışkanlık.
Sabah duş almak, akşam duş almak günde 2 kere duş almayı tercih ediyorum
Duş aldıktan sonra uykum geliyor. En iyisi duş alıp uyumak
Duş alıp yatmak.
Sabah sabah uğraşma duş almakla..
geceden mis gibi yatmak ama yazın değişebilir duş alıp çıkmak daha iyi olabilir
Duş alıp yatmak ve sonrasında temiz nevresimler ile mis gibi bir uyku
Duş alıp yatmak özellikle temiz çarşafta mis gibi hissettiriyor 🥰
Genelde alıp yatmak. Daha rahat uyuyorum o şekilde.